Izbačena iz Elite pa saznala tragične vesti: Brat rijaliti učesnice pronađen mrtav, porodica zavijena u crno

12.05.2024

22:10

By

Bebica ima dugove

YouTube/Printskrin

Brat bivše učesnice Elite pronađen mrtav

Nakon što je napustila imanje u Šimanovcima, bivša takmičarka ,“Elite 7″, Vivien Kurtović saznala je za strašnu tragediju koja je zadesila njenu podrodicu.

Brat bivše učesnice Elite ubijen, saznala za tragediju tek nakon izlaska iz rijalitija

Naime, Vivien je tada saznala tužne vesti, da joj je brat iz inostranstva ubijen, a za Republiku je jednom prilikom otkrila zbog čega to nije znala dok je boravila u rijalitiju.

Brat bivše učesnice Elite

– To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen – ispričalala je Vivien i nastavila:

Pročitajte i – Jeziva istina Ivana Marinkovića o alkoholizmu – Čim otvorim oči, uhvatim se flaše

– Bili smo vrlo bliski, čuli smo se kada je trebalo, ali eto. Možda je i dobro što to nisam saznala, jer eto i Janjušu se to desilo, pa ko zna, možda smo zbog toga bili povezani i bliski, da li je to sudbina ili nešto drugo – rekla je tada za pomenuti list.

brat bivše učesnice Elite


Tragedija se dogodila u gradiću Trientu, 29. oktobra 2023. godine, u koritu reke pronađeno je beživotno telo mladog studenta iz Srbije, Kevina Kurtovića koji je inače brat bivše učesnice Elite, Vivien. Ona se sada na ovu temu oglasila i otkrila sve detalje u vezi tragične smrti nesrećnog mladića:

Pročitajte i – Ovo je mesečni honorar Maje Marinković u Eliti – Cifra će šokirati sve gledaoce

– Ja sam tada bila u „Eliti“. Kevin je bio najbolji student medicine u Lozani u Švajcarskoj i bio je sa nekom devojkom koja se nije pojavila te noći a bilo je neko studentsko okupljanje. Našli su ga mrtvog, skrivaju se dokazi…Mi sad to istražujemo, mislimo da je neka sekta u pitanju, ko zna šta je. Bila sam mnogo bliska sa njim, on nije imao društvene mreže – rekla je Vivien za Pink i dodala:

– Pronađen je bez svesti, u malom potoku bez majice bos. Telefon je prestao da mu bude aktivan, a studenti su davali različite informacije, da se prikrije tačno vreme smrti. Mnogo se isticao, studirao na državnom fakultetu medicinu…Sumnjamo na ubistvo, jer ne moguće, nije se ni drogirao, niti pio da bi se predozirao. Istraga traje i dalje tamo. Nadam se da će se i Interpol uključiti, jer je imao dvojno državljanstvo. Ozbiljna priča je u pitanju – rekla je i otkrila da je brat bivše učesnice Elite bio zaista divan momak.

brat bivše učesnice Elite

– Bio je sladak mnogo i trenirao je ples. Sećam ga se kao vrednog đaka, punog ambicija da postane dobar doktor. Teško mi je kad sam saznala sve to, ali sve ćemo uraditi da saznamo ko stoji iza toga – zaključila je Vivien.

Podsetimo, Kevin je pronađen onesvešćen u koritu reke, bez košulje i bos, na samo 50 metara od hostela, kako navode tamošnji mediji. U veoma teškoj hipotermiji i respiratornom zastoju, on je prebačen avionom u bolnicu „Sion“, a njegova smrt, proglašena je samo nekoliko sati kasnije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: YouTube/Printscreen Tv Pink

Još iz kategorije