Marija kipti od besa, jezive reči pale zbog ćerke: Neću ovde da pravim sirotište

07.03.2024

14:00

By

Marija Kulić besna na Miljanu

Marija Kulić besna na Miljanu

Aktuelna učesnica rijalitija Elita, Miljana Kulić trenutno je u vezi sa Darijanom Radomirovićem a njihove intimne odnose nacija već neko vreme može da vidi. Upravo ovim povodom oglasila se Miljanina majka Marija Kulić besna na Miljanu.

Marija Kulić besna na Miljanu, ne može da se suzdrži više

Marija Kulić besna je na Miljanu jer joj je obećala da se ovakve stvari neće dešavati.

Marija Kulić besna na Miljanu

Marija i Miljana KulićB. VUKOVIĆ

– Moje dete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako… Neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa – izjavila je Marija na Red televiziji.

Pročitajte i: Borili joj se za život: Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji

Marija Kulić je onda prokomentarisala i novog zeta Darijana.

– On je original Zola, mislim da je on pokušao skroz da skine Zolu, toliko melje, primetila sam da i njoj smeta, Miljana tog čoveka nije dovoljno upoznala, po meni Miljana je počela tu vezu u inat drugima – rekla je Marija i dodala da je ubeđena da se Miljana sa Darjanom samo sveti Zoli, te da je on ne zanima na duže staze.


Pročitajte i: Stigla joj presuda, mora obavezno da se leči: Miljana Kulić sve otkrila – Izvodili su me…

Podestimo posle veze sa Ivanom Marinkovićem, Miljana je uplovila u vezu sa Lazarom Čolićem Zolom,  a onda sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Ona je sa svima planirala brak i porodicu, ali se to nije dogodilo već su sve te veze završene.

Čim je stupila u vezu sa Darijanom on i Miljana su pominjali odmah porodicu, a čak je i ona bila ta koja je započela razgovor o čemu više možete pročitati u odvojenom tekstu.

Još iz kategorije