Ako hoćeš bebu, samo reci: Miljana Kulić i novi dečko šokiraju u startu, Marija će poludeti

15.02.2024

17:45

By

Oženio se Mišel Gvozdenović

B.V.

Miljana Kulić

Miljana Kulić planira porodicu sa novim dečkom

Miljana Kulić samo što se vratila u rijaliti Elita već je našla novog dečka od kog se ne odvaja. U razgovoru koji su vodili otkrili su i šokantne detalje kao što je taj da Miljana Kulić planira porodicu sa Dariom Radumirovićem.

Miljana Kulić planira porodicu sa novim dečkom, progovorila o svemu

Miljana Kulić i njen dečko Dario Radomirović od kako su ozvaničili vezu sve su prisniji. njih dvoje su u jednom trenutku razgovarali, a onda je Miljana počela priču o njihovoj porodici iako su, kao što je poznato zajedno tek dva dana.

Ona je već smislila kako bi sa Dariom živela van rijalitija te je jasno da Miljana Kulić planira prodicu sa novim dečkom.

– Ne mogu da verujem da smo ovako kliknuli. Mnogo mi je drago što smo tu i što pazimo jedno na drugo. Već mogu da zamislim kako bi nam porodica izgledala – pričala je Miljana kroz smeh.

PROČITAJTE I: Majka Ane Korać pokazala unuka: Dečak je neodoljiv, a evo na koga liči

– Vidim ja da si ti sve isplanirala bez da si me pitala. Ako hoćeš bebu samo kaži, mada mislim da je još rano za to! Treba mnogo toga još da se pokaže da bismo videli da li smo jedno za drugo, mada ti si takva sve hočeš na gotovo – rekao je Dario.

Miljana Kulić planira porodicu

Miljana i Darioprintscreen youtube TV pink


Iako je Miljana već odlučna u nekim stvarima reklo bi se da Dario i nije baš.

Inače, Miljanin bivši dečko Nenad Macanović Bebica je takođe u rijalitiju a Miljana je pred njima pričala o Dariu.

Mnogo mi je drago što imam opet partnera! Neći Daria da pustim iz šake, meni je samo bitno da je on video moju pravu prirodu. Najbolje od svega je što se ljubimo filmski, a to Bebica jedva da može da podnese! Može do sutra da glumi da je kao špricer, ali ja ga dobro znam – pričala je Kulićeva, a Macanović se samo smeškao i izašao u dvorište.

IZVOR: Pulsonline

Još iz kategorije