Stigla joj presuda, mora obavezno da se leči: Miljana Kulić sve otkrila – Izvodili su me…

25.02.2024

11:02

By

Miljani Kulić stigla presuda

Ata images

Miljana Kulić

Miljani Kulić stigla presuda, izlazila zbog toga iz rijalitija

Rijaliti učesnicu Miljanu Kulić pre nekoliko godina tužio je drugi rijaliti učesnik, Marko Đedović zbog nanošenja telesnih povreda, a sada je Miljani Kulić stigla presuda.

Miljani Kulić stigla presuda, sada je otkrila sve detalje

Miljana Kulić je tokom rijalitija otkrila da je morala da napusti imanje u Šimanovcima kako bi se videla sa advokatom. Tom prilikom njoj je objašnjeno šta je tačno u presudi koju je Miljana Kulić dobila.

Pročitajte i: Haos u domu Šerifovićke zbog krštenja sina, umešala se Verica: Šta se on pita

– Stigla mi je presuda, izvodili su me juče! Dobila sam obavezno lečenje na slobodi! Naravno, da se javljam psihijatru i za tebe, i za Jovanu. I došla je advokatica danas je potpisala rešenje moja majka – poverila se Miljana Kulić Đedoviću pred Matorom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Inače, pre nego što je ušao u rijaliti Marko Đedović je pričao o ovome.

– U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko lečenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već doneta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dve godine i plus bolničko lečenje od šest meseci zbog počinjenog krivičnog dela. Sad ću tražiti i nakadnu štete i tim parama pomoći nekom detetu da se izleči – rekao je Đedović ranije.


Miljani Kulić stigla presuda

Podsetimo, Miljana Kulić se nedavno vratila u rijaliti koji je napustila jer je bila diskvalifikovana zbog fizičkog nastraja na Nenada Macanovića Bebicu.

Posle toga Miljana je otišla u Beč u potrazi za svojim dečkom Zolom, međutim po povratku u rijaliti Miljana je reklo bi se na Zolu zaboravila te je uplovila u romansu sa drugim.

Pročitajte i: Zgadila joj se rođena ćerka: Marija grmi od besa, javno se obratila Miljani zbog intimnih odnosa sa dečkom

Miljana Kulić i njen dečko Dario Radomirović od kako su ozvaničili vezu šokirali su javnost svojim postupcima, te su u jednom trenutku govorili i o prinovi kao i planovima oko porodice.

IZVOR: Republika

Još iz kategorije