Zgadila joj se rođena ćerka: Marija grmi od besa, javno se obratila Miljani zbog intimnih odnosa sa dečkom

20.02.2024

17:02

By

Miljana napušta Elitu zbog Zole

Bojan Vuković

Marija Kulić besna na Miljanu zbog novog dečka

Rijaliti učesnica Miljana Kulić poslednjih dana sve češće ima intimne odnose sa novim dečkom Darjanom Radomirovićem i n obazire se na kamere koje sve snimaju zbog čega je Marija Kulić besna na Miljanju.

Iako kontroverzna Nišlijka uživa u ljubavi, njeni roditelji su strogo protiv intimnih odnosa pred kamerama što su istakli i tokom poslednjih oglašavanja.

Marija Kulić besna na Miljanu, javno joj se obratila

Marija Kulić ne može da se pomiri sa ćerkinim ponašanjem. Ona se sada oglasila i indirektno istakla da je digla ruke od ćerke. Marija Kulić besna je na Miljanu jer ne može da veruje šta im priređuje svakodnevno.

– Šta više ikom ima Miljana da kaže, kada je ona pogazila svaku svoju reč. Pokrij se ušima i ćuti. Više te niko ne žali ni zbog čega. Sve sama sebi radiš i uvek dobiješ ono što tražiš – napisala je Marija na svom Instagram profilu.

Marija Kulić besna na Miljanu

Miljana Kulić sa novim dečkomprintscreen youtube TV pink

Marija se već juče oglasila povodom veze njene ćerke i intimnih odnosa koje ima.


– Sve najgore bih rekla za nju! Malopre mi rekao Siniša, ja to nisam ni znala, nisam gledala noćas, gledala sam dok su bili intervjui… Siniša mi je malopre rekao, zgrožena sam! Nemam reči. Sve najgore bih rekla, ali više ni ne ide da pričam, da me opet osuđuju:“Vidi šta ova priča za ćerku, opet je protiv veze…“ – poručila je Marija za „Pink.rs“.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju – ni slučajno! To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu! Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš – dodala je Kulićka.

– Kakva god da je… Ja nju mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu – zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog – smatra nekadašnja zadrugarka.

Marija Kulić besna na Miljanu

Miljana Kulić sa novim dečkomprintscreen youtube TV pink

– U pravu su kada kažu da Miljana ovo radi da napravi Zolu ljubomornim, potpuno. Kada su ljudi u pravu, ja to mogu iskreno da kažem, nepažljiva je. Postoji mogućnost, velika verovatnoća, da Miljana sve to radi da bi Zola bio ljubomoran, a njega zabole, pravo da vam kažem, ona stvar, i za nju i za to šta će ona da radi – istakla je Marija.

Pročitajte i: Ako hoćeš bebu, samo reci: Miljana Kulić i novi dečko šokiraju u startu, Marija će poludeti

– Može samo i on da joj se smeje, a ona verovatno misli da mu je stalo, pa da će mu biti krivo, što je još bolesnije nego da se zaljubila… Da ti radiš nekome nešto u inat, a večito je to radila! Uvek je zbog inata od sebe pravila najgoru, to ona nikako ne može da ispravi, iako smo joj svi govorili – podvukla je Kulićka.

Još iz kategorije