Taki odlučio: Organizujem i plaćam svadbu mojoj Maji i Stanislavu

14.04.2024

12:00

By

Maja i Stanislav ozvaničili vezu

Maja i Stanislav ozvaničili vezu

Nakon što su se smuvali Stanislav i Maja Marinković, njen tata Taki nam je priznao da je očekivao da do toga dođe, jer je od početka video varnice.

Maja i Stanislav ozvaničili vezu, Taki ih podržao

Kako kaže voleo bi da ta veza opstane i da nema ništa protiv da se Maja preseli u Zagreb ako to želi.

-Videle su se tu varnice, Stanislav deluje kao dobar momak, čuo sam i kako je stekao sve što sada ima, na pošten i častan način i svaka mu čast. Poštuje žene, moja Maja je pored njega straložena, prija joj i samo da se slažu.

Pročitajte: Roditelji Stanislava Pantere ogorčeni zbog nove snajke- Maja Marinković nepoželjna u Zagrebu

– Kako će i šta će biti ja to ne znam i neću da pričam unapred. Podržavam ih, ja bih voleo da to potraje i da bude kako treba. Maji je dosadilo da se više ludira, njoj i treba mirna luka, a Stanislav je koliko vidim takav, odgovoran, zna šta hoće, nije dete. Ako mene pitate do sada je ovo njen najbolji izbor. Maja ima i stanove i novac, sve ona ima i ne mora da bude sa nekim zbog materijalnog.

Maja i Stanislav ozvaničili vezu

– Na njoj je ako to opstane gde će i šta će. Ja bih voleo da ostane u Beogradu jer sam joj sve obezbedio i stan sam joj kupio, kupiću još jedan. Ako bude htela da ide za Zagreb zbog Stanislava, neka ide, podržaću i to.


Pročitajte: Takiju pao mrak na oči zbog Pantere- Stavio mu do znanja kako stoje stvari, pa potkačio Janjuša

– Ljubav podržavam, kad je to ono pravo i normalno. Vreme će da pokaže, za sada sam zadovoljan. Ako to bude ozbiljno, jedva čekam Maji da pravim svadbu- iskren je Taki koji kaže da Mioni uopšte nije svejedno.

Maja i Stanislav ozvaničili vezu

Taki i MajaBojan Vuković

– Mislim da se pokajala i da je bila ubeđena da je Stanislav ušao kako bi je vratio. Verujem da joj nije svejedno jer je shvatila da je on nastavio život i da ga ona više ne zanima. Ako bude provocirala Maju ona će da joj vrati, znate da Maja ne da na sebe. Nije joj Maja ni kriva, sama je napravila šta je napravila- završava Taki.

Još iz kategorije