Poznati pevač otkrio sve o odnosu s Majom Marinković: Ona je zatrudnela

13.02.2024

09:00

By

Aneli i Janjuš

Maja Marinković

Desingerica i Maja Marinković se družili napolju

Reper Desingerica otkrio je detalje odnosa sa starletom Majom Marinković, sa kojom ga već neko vreme povezuju, ali i progovorio o Miljani Kulić koja je izjavila da je tražio od nje da snime zajednički duet.

Desingerica i Maja Marinković se družili napolju, on otkrio detalje

– To je šoubiz bajo, svako ima neku svoju sferu, neko pravo na mišljenje i tako dalje, šta da radim.

Pročitajte: Bolne reči Zorice Marković- Sin je pao u nesvest zbog šoka, strašne scene

– Ona je zatrudnela, šalim se, ništa bajo šta je istina, bili smo na moru zezali i se, bila je tu i moja menadžerka, zezali se, mi smo prijatelji i bio je gas, ona je drugarčina i red je da pobedi sada – rekao je kontroverzni reper, pa prokomentarisao i navode da je želeo da snimi duet sa kontroverznom rijaliti učesnicom Miljanom Kulić.

Miljana Kulić nakon što se vratila u rijaliti „Zadruga“ svojoj cimerki Jovani Tomić Matoroj rekla je kako joj se navodno javio kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica, te hteo da njih dvoje snime duet.

Desingerica i Maja Marinković


– Šalje mi Dara danas u fazonu je l’ ono istina?! Iskreno da ti kažem brda sam krvario da bih sad skrnavio svoje ime i ceo rad.

Pročitajte: Zola se oglasio- Ovo je njegova poruka nakon što ga je Miljana Kulić pozvala posle diskvalifikacije

– Cimaju me ozbiljne zvezde i saradnje, a kamoli te pričice. Pitali su me za Maju, ja sam rekao da mislim da će da pobedi, možda zato se gasira na tu priču i još nabada kako se zovem. Nisam lud da skrnsvim svoj rad i delo.

Još iz kategorije