Zola se oglasio: Ovo je njegova poruka nakon što ga je Miljana Kulić pozvala posle diskvalifikacije

24.01.2024

10:15

By

Oglasio se Zola

B.V.

Zola se oglasio posle Miljaninog poziva

Bivši rijaliti učesnik i dečko Miljane Kulić, Zola se oglasio malo posle razgovora sa Miljanom Kulić koja ga je čim je diskavlifikovana iz Elite pozvala.

Zola se oglasio a Miljanu ni ne pominje

Iako su u rijalitiju Miljana Kulić i Lazar Čoilić Zola bili ponovo zajedno, čak se u jednom trenutku mislio i da je Miljana ostala sa njim u drugom stanju, Zola je samovoljno napustio Elitu zbog čega je diskvalifikovan.

Miljana je ostala sam u rijalitiju u kom se konstantno svađala sa takođe bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, kog je na kraju i fizički napala zbog čega je diskvalifikovana iz Elite.

PROČITAJTE I: Kakav obrt: Miljana Kulić se vratila u Elitu, oni su je doveli nazad u rijaliti

Čim je napustila imanje u Šimaovcima Miljana je pozvala Lazara Čolića Zolu koji kako je sam objavljivao na društvenim mrežama trenutno boravi u Austriji. Miljana ga je odmah upitala: „Je l dolaziš ili dolazim?“. Nije poznato šta joj je tada odgovorio, ali je poznato kako se Zola oglasio kasnije na društvenoj mreži Instagram

Naime, Zola se oglasio rečima:

Zola se oglasio


– I opet iz lifta za laku noć. Lepo spavajte.

Zola nijednog trenutka nije pomenuo Miljanu iako su to mnogi očekivali, tako da je nejasno u kakvom su oni sada odnosu što se njega tiče, dok je jasno šta Miljana smatra s obzirom na to da je njega prvo pozvala po našuštanju Elite.

Inače, kada je Miljana izašla iz rijalitija oglasila se Marija Kulić koja je rekla da ćeka da je pozove ćerka.

Ipak, desio se veliki obrt te je Miljana varćena u šou, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Još iz kategorije