Sve je priznala: Miljana napušta Elitu zbog Zole, kaje se

17.01.2024

21:30

By

Miljana i Zola

Bojan Vuković

Miljana napušta Elitu zbog Zole

Rijaliti učesnica Miljana Kulić po svemu sudeći spremna je na sve kako bi bila sa Lazarom Čolićem Zolom.  Kako je sada izjavila Miljana napušta Elitu zbog Zole, jer kako ističe ona njega mnogo voli. Inače, pre nekoliko dana kada je napustila na kratko rijaliti kako bi išla kod lekara Miljana je navodno odmah krišom pozvala Zolu.

Miljana napušta Elitu zbog Zole, kaje se

Miljana Kulić je sada ispričala da se kaje zbog stvari koje je uradila, kao i da bi preskočila ulazak u rijaliti da je znala da će biti bez Zole u istom. Ona je dodala da sebe više ne vidi u rijalitiju.

Miljana napušta Elitu zbog Zole

Najviše se kajem zbog toga što sam izgovorila Zoli za njegovu majku i za njega, ne želim da ga izgubim, on je osoba koju najviše na svetu volim. Kajem se što sam ostala unutra a on je izašao bez mene. Noću razmišljam da li sam mogla da ga sprečim da uradi neke stvari, ne vidim više bez njega ovde boravak, da sam znala da ću biti ovde bez njega preskočila bih ovu sezonu, mislila sam da ćemo ove sezone uspeti ali ipak ništa od toga – rekla je Kulićeva.

PROČITAJTE I: Marija Kulić se oglasila nakon saznanja da je Miljana trudna: Ti više nisi za život

Sa druge strane, njena majka Marija Kulić je očajna zbog Miljane i njene veze sa Zolom.

Marija je nedavno izjavila kada je Miljana rekla da misli da je trudna i da će ovoga puta zadržati dete, da njeno dete nije psihički stabilno, kao i da Zola, sa kojim je u odnosu godinama, njoj želi zlo.


Miljana napušta Elitu zbog Zole

– Evo, života mi, ja bih sve te koji namerno prave decu, nekom iz inata, koji javno govore da imaju uvek nezaštićene odnose, čije su devojke ostajale trudne i prekidale istu, obavezala na kastraciju. Kada si u stanju da upropastiš živote deci, ti nisi za život.

– Evo, to najiskrenije mislim. Sve taj to zna, i da smo mi bolesni i da Miljana psihički nije kako treba i da je on ne voli, nego koristi za rijaliti. Ona ima već dete koje čuva bez oca i da je pitanje da li će biti do kraja rijalitija i zaraditi novac, jer ona trenutno zarađuje samo u rijalitiju i pravi drugo dete. To može samo monstrum, a za monstrume zna se šta je – rekla je za domaće medije  Marija Kulić.

Podsetimo, pre nekoliko dana Lazar Čolić Zola je samovoljno napustio rijaliti zbog čega je diskvalifikovan i moraće da plati kaznu od 50.000 evra.

Još iz kategorije