Bolne reči Zorice Marković: Sin je pao u nesvest zbog šoka, strašne scene

12.02.2024

09:02

By

Bolne reči Zorice Marković

Bojan Vuković

Bojan Vuković

Bolne reči Zorice Marković nakon smrti bivšeg muža

Nedavno je pevačica Zorica Marković doživela gubitak nakon što joj je preminuo bivši muž. Naime, njen prvi suprug, Nedeljko Braca Zatezalo, preminuo je 30. januara, nakon kratke i teške bolesti.

Bolne reči Zorice Marković nakon smrti bivšeg muža, iznela detalje

Ona je otvorila dušu o bolnom gubitku.

– On je bio najlepši deo mog života. Mi nismo mogli skupa, ali smo ostali u dobrim odnosima, imamo našeg sina. Fokusirala sam se na sina jer je njemu jako teško, što je i normalno. On se jako teško s tim suočava. Braca je bio jedan veliki gospodin i legenda u ovom gradu. Ilija treba da nastavi dalje.

Bolne reči Zorice Marković

– Mi smo proklet narod, tako ružne stvari pisati o čoveku koji se još nije ohladio ja to ne mogu da shvatim. Ovo je strašno. Ne može čovek u miru da nekog odboluje. On je bio bolestan, bio je ponosan čovek, nije hteo da nam kaže da je toliko opasno. Nije hteo da nam priča, hteo je da nas sačuva. Bio je svestan, znao je i ćutao.

– Došao je kraj, neka mu je laka zemlja… Čuli smo se nekoliko dana pre nego što je preminuo, rekao je da mu ništa ne treba, da ima sve. Bio je moja najveća ljubav, Ilija baš liči na njega – istakla je Zorica.


– Bili smo kod kuće i brat je javio, bili smo u šoku jer se prebrzo to desilo. Ilija je pao u nesvest, bile su to strašne scene… Za njega je to veliki gubitak. Nije se nikada žalio ni na šta. Rekao nam je zajednički prijatelj da ne izgleda dobro, da se promenio, bolest je bila brza i neizlečiva.

Bolne reči Zorice Marković

– Niko nije savršen, on je bio specifičan, živeo je kako je hteo, što sam ja poštovala. Za mene i moje dete je bio najbolji, nigde nije bilo savršeno, pa ni kod nas. Znali smo šta je istina – poručila je pevačica za emisiju „Premijera – Vikend specijal“.

Pročitajte: Haos u emisiji- Zorica Marković krenula da ruši nameštaj, svi su ostali u šoku VIDEO

Podsetimo, Zorica Marković iz braka sa Bracom ima jednog sina Iliju.

Još iz kategorije