Pala je odluka: Evo da li se Miljana Kulić vraća u Elitu

06.02.2024

12:45

By

Miljana i Zola

Ata images

Miljana Kulić

Miljanin povratak u Elitu je nešto o čemu se stalno priča

Miljana Kulić pre nekoliko dana je diskvalifikovana iz Elite zbog fizičkog nasilja kada je nasrnula na Bebicu, ali od tog trenutka spekuliše se o njenom povratku u rijaliti. Ipak, ako je suditi po njenim rečima Miljanin povratak u Elitu se neće dogoditi.

Miljanin povratak u Elitu se po svemu sudeći neće dogoditi

Miljana Kulić je kao što je poznato odmah posle disjvalifikacije otišla u rodni Niš gde se kratko zadržala sa sinom a ubrzo se zatim uputila kod Lazara Čolića Zole u Beč.

Kako je tada Zola rekao u lajvu Miljana se nije najavila pa tako on nije hteo ni da se vidi sa njom, međutim, na kraju su isplivale zajedničke fotografije, a Miljana je sada otkrila i šta se tačno dešavalo kao i to da li može da se očekuje Miljanin povratak u Elitu.

PROČITAJTE I: Isplivala fotografija: Miljana i Zola ipak zajedno, poziraju i ljube su u liftu

– Ne želim da me iko više pita za njega niti da mi ga spominje! Sada poslednji put pričam o njemu. Vratila sam se u Niš iz Beča. On me je zvao da dođem, a onda pričao kako neće da me vidi. Sve je bila laž. Onaj meč sa Filipom Carem, on se to sa njim dogovorio, a ne ja. Čovek me je svuda blokirao, na viberu, vocapu, svuda – počela je Miljana izlaganje za „Alo“.

– Ja u nepoznatoj zemlji, a on me blokira, ma mrtav je za mene! Prvo me je zvao da dođem kod njega u Beč, pa mi tražio novac, a onda javno pričao da ne želi da me vidi i sprdao se sa mnom! Nisam dobro i ne ulazim u „Elitu“, ne vraćam se tamo i to je jedna od njegovih prevara – dodala je Kulićeva.

Miljanin povratak u Elitu


Još iz kategorije