Isplivala fotografija: Miljana i Zola ipak zajedno, poziraju i ljube su u liftu

03.02.2024

19:00

By

Oglasio se Zola

B.V.

Miljana i Zola zajedno, isplivala fotografja

Miljana Kulić otišla je kod Lazara Čolića Zole u Beč, ali prvobitno on nije želeo da je vidi jer svoj dolazak nije najavila, međutim, sada je isplivala fotografija na kojoj se vidi da su Miljana i Zola zajedno.

Miljana i Zola zajedno, ljube se i poziraju u liftu

Kako se može videti na društvenoj mreži TikTok njih dvoje stoje u liftu, poziraju, fotografišu se i ljube te je jasno da su Miljana i Zola zajedno ponovo.

Miljana i Zola zajedno

Miljana i Zola TIKTOK/MIXY.LIVE / SCREENSHOT

Kada su se i kako stvari promenile verovatno znaju samo njih dvoje, jer ako je suditi po onome što je Miljana objavljivala, Zola joj je navodno rekao da više ne želi da se čuju, a snimak koji je isplivao na mrežama dok je Miljana bila u Lajvu sa Carem, u koji se uključio i Zola takođe je pokazao da njih dvoje nisu zajedno jer je Zola Miljani tada rekao da se vrati u rodni Niš.

Ipak, sada se na društvenoj mreži Tik Tok pojavila fotografija starog rijaliti para na kojoj se jasno vidi da su zajedno jer su pokazali i sočan poljubac.

Miljana i Zola zajedno

Miljana i Zola TIKTOK/MIXY.LIVE / SCREENSHOT


Fanovi su ako je suditi po komentarima ostali u šoku, a verujemo i Marija Kulić koja je bila spremna čak da se uputi i u Beč kako bi Miljanu odvratila od Zole.

PROČITAJTE I: Miljana Kulić otišla kod Zole u Beč: Napravila dramu u avionu, Marija besna

Marija je mnogo puta do sada govorila o tome da ne voli da Miljana bude u vezi sa Zolom, a kada se vodila polemika o tome da li njena ćerka trudna ili nije sa Zolom, nije štedela reči na njegov račun.

Na instagarmu do sada nisu objavljivali zajedničke fotografije, te verujemo da je to možda zato što Miljana ne ćeli da sekira majku koja je inače veoma aktivna na pomenutoj društvenoj mreži, ali je neminovno da će videti ove vesti i da će joj biti jasno sa kim je ponovo njena ćerka.

Još iz kategorije