Dužan je i Bogu i narodu: Rijaliti takmičar u velikom problemu, ovo su detalji

22.05.2024

20:00

By

Bebica ima dugove

YouTube/Printskrin

Bebica ima dugove, jure ga na sve strane

Kako prenose mediji, Bebica ima dugove. Prema rečima majke njegove devojke Teodore Delić, Nenad Macanović bolje da ne izlazi iz rijalitija jer ga navodno mnogi čekaju da im vrati novac jer duguje na sve strane.

Bebica ima dugove, nema kome ne duguje

Kako je istakla za medije majka Teodore Delić, Bebica ima dugove i dužan je i Bogu i narodu, pa bi za njega idealno bilo da nastavi boravak u rijalitiju Željka Mitrovića. Ona je inače bila isprva oduševljena odnosom koji imaju njena ćerka i Bebica, ali sada je obrnula ploču.

Bebica ima dugove

Bebica

Osim što se dotakla Nenadovih dugova, Teodorina majka je za Pink.rs otkrila i da Macanović preteruje sa ispadima ljubomore, kao i da ona to stanje Nenada Macanovića Bebice nipošto ne bi trpela da je na mestu svog deteta koje u svemu podržava.

Pročitajte i – Vanredno stanje u Eliti – Miljana Kulić ponovo pravi haos, ima povređenih

– Teodori smeta to što je opet krenuo sa njegovom patološkom ljubomorom kako je gledala u ogledalo Gačića. Posle toga kad su otišli na žurku on je uplatio svotu novca za kockanje. Ona nije znala šta da radi i dok je pored njega ona niti može da se opusti da zaigra malo, ja nju nisam videla nikada takvu – započela je majka Teodore Delić i nastavila:

Pročitajte i – Miljana Kulić na samrti – Nenad Macanović Bebica van sebe, stvari izmakle kontroli

– Ona mora da sedi pored njega za aparatima jer on kada bi je video da igra sa nekim opet bi počeo sa ljubomornim scenama. Meni izgleda da on voli da kocka i da je sve istina što se pričalo da je dužan i Bogu i narodu. Kontaktirala sam sa njegovom adminkom Selmom i ona mi je isto to potvrdila. Nekako se plašim za Teodoru, ona je najavila da će raskinuti sa njim ako se ispostavi da je lagao za sve i ja ću je podržati u tome – zaključila je gospođa Delić.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije