Vanredno stanje u Eliti: Miljana Kulić ponovo pravi haos, ima povređenih

13.05.2024

18:00

By

Miljana i Bebica

Bojan Vuković

Miljana i Bebica

Miljana i Bebica ponovo prave haos

Novi sukob desio se danas popodne u Eliti, a glavni akteri su Miljana i Bebica. Naime, na osnovu snimka koji se pojavio na jednoj stranici na Instagramu, koja prati dešavanja u rijalitiju, vidimo rijaliti učesnicu koja ide ka spoljnom toaletu, u kom se nalazi Bebica, i nasrće na njega.

Miljana i Bebica svakim danom sve više ratuju

Kako prenose mediji, Miljana Kulić je udarala Bebicu iz čista mira, i to, pretpostavlja se u glavu, a obezbeđenje je užurbano poletelo kako bi se sprečio veći sukob.

Miljana i Bebica

Miljana KulićAta images

Nije poznato šta je prethodilo ovom sukobu u kom su Miljana i Bebica glavni akteri, ali svakako je da agresija Miljane Kulić uzima maha.

Pročitajte i – Karambol u Šimanovcima – Miljana Kulić pravi haos, traži se hitna hospitalizacija

Podsetimo, psihičko stanje Miljane Kulić nikako nije dobro, a ona je čak i sama priznala da meša alkohol i tablete za smirenje.

Pročitajte i – Udaje se Stanija Dobrojević – Mladoženja se hvali na sva usta, a tek da vidite ko je on

 – Treba mi alkohol za Uroša, ja ću samo pola limenke, jer pijem antibiotike – dodala je Miljana koja uzima i antidepresive, pa nikako ne bi smela da pije alkohol, ali se ona toga očito ne pridržava i onda je jasno da njeno psihičko stanje nimalo nije dobro.


Inače, ovo nije prvi put da se Miljana i Bebica sukobe. Njih dvoje mesecima ratuju u Beloj kući, pa je obezbeđenje sve vreme u pripravnosti.

Miljana i Bebica

Miljana KulićBojan Vuković

Osim sa Bebicom, Miljana redovno žestoko ratuje i sa Ivanom Marinkovićem koji je imao probleme sa porokom, a sa kojim Kulićeva ima sina Željka.

Naime, i pre ovog incidenta agresija Miljane Kulić ponovo je došla do izražaja, Kulićeva imala okršaj sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima sina Željka:

Naime, Miljanu je zanimalo šta Ivan želi od nje, jer se ona bori za svoje dete, dok njega to dete ne zanima, već se bori za njega i Jelenu.

– Ona ne zna da obuče svoje dete, ona se svađa sa svojim dečkom pred detetom – rekao je Ivan.
– Tužba, moje dete je sjajno i vaspitano, a nek se oglasi MIljan Vračević koji je pored Žane i Đedovića stalno govori da treba da viđaš Željaka,a ti nisi hteoi – rekla je Miljana.
– Ajde bre ti što koristiš svašta nešto – rekao je Ivan koji sa Miljanom ratuje na više frontova.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije