Karambol u Šimanovcima: Miljana Kulić pravi haos, traži se hitna hospitalizacija

22.04.2024

20:00

By

Hitna odluka Velikog šefa

prinstcreen TV Pink

Elita

Agresija Miljane Kulić uzima maha, u Šimanovcima vanredno stanje

Rijaliti zvezda i najpoznatiji skandal majstor rijalitija, kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić, ponovo pravi haos na imanju u Šimanovcima. Kako prenose mediji, agresija Miljane Kulić pod hitno mora da se sankcioniše, pa ne čudi što je i Veliki šef reagovao.

Agresija Miljane Kulić uznemirila takmičare, reagovao i Veliki šef

Kako mediji prenose, dok su drugi učesnici poznatog rijalitija imali sastanak za crnim stolom, Miljana Kulić izašla je iz Bele kuće i osamila se u dvorištu.

Agresija Miljane Kulić

Miljana KulićBojan Vuković

Kamere su je sve vreme pratile, a zatim zabeležile šok prizor. Kulićeva je nosila nešto u rukama, zatim prišla delu koji kamera ne može da snimi, nešto razbila i otišla.

Pročitajte i – Pojavio se prvi dečko Lepe Brene – Poznati di-džej iz Zrenjanina pre Bobe planirao brak sa folk divom

Na snimku se čuje zvuk lomljavine, koji podseća na staklo, pa se nagađa da je Miljana razbila prozor ili vrata. Nakon toga se uputila ka hotelu i zadnjoj kapiji imanja, a potom se snimak prekida.

Pročitajte i – Cecina prija Danijela Rodić progovorila o zetovima – Veljko joj je kao sin, a Šijan nije ni u porodičnoj firmi


Gde je otišla i da li je produkcija već reagovala zbog njenog ponašanja, još uvek nije poznato, ali je poznato da je pre ovog incidenta kada je agresija Miljane Kulić ponovo došla do izražaja, Kulićeva imala okršaj sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima sina Željka:

Naime, Miljanu je zanimalo šta Ivan želi od nje, jer se ona bori za svoje dete, dok njega to dete ne zanima, već se bori za njega i Jelenu.

– Ona ne zna da obuče svoje dete, ona se svađa sa svojim dečkom pred detetom – rekao je Ivan.
– Tužba, moje dete je sjajno i vaspitano, a nek se oglasi MIljan Vračević koji je pored Žane i Đedovića stalno govori da treba da viđaš Željaka,a ti nisi hteoi – rekla je Miljana.
– Ajde bre ti što koristiš svašta nešto – rekao je Ivan koji sa Miljanom ratuje na više frontova.

Podsetimo, Miljana je imala suđenje sa Markom Đedovićem o čemu se i te kako polemiše, a mnogi sugerišu da joj je neophodno stručno lečenje.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije