Pojavio se prvi dečko Lepe Brene: Poznati di-džej iz Zrenjanina pre Bobe planirao brak sa folk divom

22.04.2024

17:04

By

Prva ljubav Lepe Brene

ATA IMAGES

Prvi dečko Lepe Brene bio je lud za našom najpoznatijom folk zvezdom

Folk diva Lepa Brena hara muzičkom scenom od kada je počela da se bavi muzikom i važi za najveću žensku jugoslovensku zvezdu. Osim po idealnoj karijeri, Brena je poznata i po velikoj ljubavi sa Bobom Živojinovićem.

Prvi dečko Lepe Brene želeo je brak i decu sa pevačicom

Pored impresivne uspešne etradne karijere i filma o svom životu pod nazivom „Hajde da se volimo“, Brena je pronašla sreću i na ljubavnom planu, ali pre udaje za Bobu pominje se i prvi dečko Lepe Brene.

Prvi dečko Lepe Brene

Lepa BrenaBojan Vuković

Brena se udala za nekadašnjeg teniskog šampiona Bobu Živojinovića, s kojim deli život i odgaja dva sina, a kojeg je i majka Lepe Brene prihvatila kao idealnog zeta. Kada su se upoznali 1986. godine, opisivala ga je kao spontanog i iskrenog čoveka, ali i nekoga ko nema vremena za gubljenje, s obzirom na to da su njihove karijere tada bile na vrhuncu.

Pročitajte i – Pogledajte na koga liči ćerkica Cara i Aleksandre – Ovo su prve fotografije preslatke bebe

U decembru 1985. godine pričalo se upravo o Breninoj udaji za Mirka Krlića, prvoj ljubavi Lepe Brene, a ova vest posebno je obradovala stanovnike Zrenjanina, jer je upravo u ovom gradu otpočela njena idilična ljubavna priča koja se vezuje za temu prvi dečko Lepe Brene.

Pročitajte i – Duško Tošić u zagrljaju prelepe brinete – Karleušu nije ni blizu voleo kao ovu ženu

Sve do pomenute vesti, Zrenjaninci su bili uvereni da će estradna lepotica Brena kad-tad postati upravo njihova snaja. Naime, njena romansa sa zrenjaninskim lepotanom i di-džejem Krlićem nikome nije ličila na neobaveznu, prolaznu vezu. Ta je veza dugo trajala, a i sama Brena je, u jednom intervjuu, izjavila da postoji jedan dečko kojeg iskreno voli.


Prvi dečko Lepe Brene

Lepa BrenaATA IMAGES

Mnogi su se tada pitali ko je momak o kom pevačica priča, a samo Zrenjaninci su znali da je u pitanju njih sugrađanin, visoki i stasit Krilić, koji je svojim izgledom parirao vrsnoj lepoticici i balkanskoj zvezdi. Mirko je bio je urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“. Radio je i kao PR menadžer „Jugoremedija“ i direktor marketinga u „Servo Mihalj turistu“, a ovako je pričao o ljubavi sa Brenom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije