Teški dani pred njom: Anelin bivši izašao iz zatvora, osveta će biti žestoka

04.02.2024

20:00

By

Trudna Aneli Ahmić

ATA IMAGES

Aneli

Anelin bivši izašao iz zatvora

Aneli je uspela da se pomiri sa Janjušem, iako se on svojoj majci zakleo da sa njom više neće biti. Međutim, Janjuš ni ne sanja šta se napolju dešava i da Aneli čeka bivši momak koji je posle praznika izašao iz zatvora nakon četiri godine.

Anelin bivši izašao iz zatvora, osveta će biti žestoka

Pošto ga je Aneli namestila, on sada planira da joj se osveti, pa su i njena sestra i majka u velikom strahu kada su saznale da je izašao iz zatvora.

Anelin bivši izašao iz zatvora

– Aneli je sa njim bila pre četiri i po godine, upoznali su se u Sarajevu, inače je lik iz Beograda. Bili su u ozbiljnoj vezi, ona je trošila njegov novac, znam da je usta radila dok je bila sa njim, i da je imala još neku estetsku operaciju. Sve je to on platio, kao što je plaćao mnogo toga i ona je uživala. Međutim, kako je znala da njega policija juri zbog krivičnog dela koje je počinio, prvo je počela da ga ucenjuje kada se naljuti, da bi on video da ima posla sa budalom i otkačio je.

Anelin bivši izašao iz zatvora

– Međutim, usladio se njoj život pored njega, pa ga nije puštala tako lako, a onda ga je odrukala i prijavila. Zahvaljujući njoj on je završio na robiji. Sada nakon četiri godine on je na slobodi, a obećao je da će se osvetiti Aneli za sve.


Pročitajte: Janjuš poslao novac Anelinoj ćerki- Ahmićeva propala u zemlju pred svima od sramote

– Ne znam šta mu je na umu, ali ja u njenoj koži ne bih bio. Neće on nju ubiti, daleko od toga, ali da će da joj se osveti, hoće. Biće zeznuto, neće moći ni Janjuš da je zaštiti. Majka i sestra joj znaju sve i baš su uplašene. Boje se da ne sačeka Aneli odmah po izlasku iz rijalitija-  kaže nam izvor blizak Aneli.

Anelin bivši izašao iz zatvora

Pokušali smo da dođemo do njenog bivšeg dečka, ali on ne želi da se oglašava u javnosti kako nam je preneo njegov blizak prijatelj iz Beograda.

Još iz kategorije