Janjuš izdao Uroša, Stanić u lošem stanju: Nisam ovo zaslužio, Aneli kriva za sve

29.01.2024

11:30

By

Janjuš i Aneli

Bojan Vuković

Janjuš izdao Uroša zbog Aneli

Učesnik Elite Uroš Stanić priznaje da je razočaran u Marka Janjuševića Janjuša, jer se nakon njegovog pomirenja sa Aneli Ahmić oseća odbačeno.

On je primetio da se Marko Janjušević Janjuš distancirao od njega otkad je u vezi sa Aneli Ahmić i njega je to baš pogodilo.

Laž Uroša Stanića

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Janjuš izdao Uroša zbog Aneli, Stanić sve teško podnosi

– Kako si? – upitao je Darko.

– Jako sam loše, Darko. Trudio sam se da spustim loptu sa Aneli, jer mi Janjuš znači, ali je očigledno da je ona uticala na njega. Dok ona nije započela vezu sa njim, naš odnos je bio fantastičan. Ćaskali smo i pričali.

Pročitajte: Janjušu pozlilo u programu uživo- Požalio se voditelju koji je hitno reagovao

– Kad su se pomirili, dva dana mi se nije obratio, mislio sam da je to trenutno, da je se uželeo, pa da treba da mu dam malo vremena, ali se to odužilo. Ja ovo nisam zaslužio. Nikada ga nisam izdao, dok je ona radila šta je radila, dok on nije bio ovde – kazao je Uroš.


Asmin otkrio sve o Aneli

Rekao si više puta da se osećaš kao krpa? – upitao je Darko.

– Da. Osećam se kao da sam odbačen. Dao sam celog sebe. Aneli je prema meni ispala jako loša. Ona mene ne podnosi, mrzi me. Ne znam zbog čega me ne podnosi. Njeni najbliži su me pozdravljali – istakao je Uroš.

Pročitajte: Maja i Aneli se sukobile zbog Janjuša- U žestokoj svađi pomenule trudnu Aleksandru Nikolić

– Da li misliš da im je zasmetalo jer se družiš sa Jovanom i Majom? – upitao je Darko.

Urošev zahtev

– Sa Jovanom se ne družim. Što se tiče Maje, Aneline biše najbolje drugarice, ja sa njom nema prijateljski odnos. Zamerio sam Maji kad je provocirala Janjuša. Ja sam s njom spustio loptu, nema potrebe da se svađamo više – kazao je Uroš.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije