Janjuš poslao novac Anelinoj ćerki: Ahmićeva propala u zemlju pred svima od sramote

18.01.2024

10:15

By

Aneli Ahmić ne želi dete

Ata images

Aneli Ahmić

Janjuš poslao novac Anelinoj ćerki kada je bio napolju

Učesnica Elite Aneli Ahmić sinoć je u toku emisije saznala da je Marko Janjušević Janjuš, osim što se čuo sa njenom ćerkom Norom, poslao i novac.

Janjuš poslao novac Anelinoj ćerki- njena reakcija šokirala sve

– Rekla si da ti je to što je Janjuš pričao sa Norom na video-pozivu i što je doneo sliku nešto najdraže što se dogodilo, a šta bih rekla kada bi znala da je poslao novac, što njen otac nije uradio, nije poslao ni čestitku – glasilo je pitanje, koje je pročitao voditelj.

Janjuš poslao novac Anelinoj ćerki

– On je time pokazao svoju veličinu… I sa samom slikom je pokazao svoju veličinu, a ne s tim – priznala je Aneli.

– Ovim tonom i ovako je trebalo da pričaš s njim kada je ušao. Janjuše, da čujemo tebe – dodao je voditelj Milan Milošević.

– Ja ne bih o tome da pričam, jer to nisam ovde rekao. Nisam ja to uradio zbog toga što one nemaju, to sam mislio za sebe da ostavim – rekao je Janjuš.


Pročitajte: Ponovo su u ljubavi- Maja celu noć tešila Janjuša, zaspali zagrljeni

Janjuš poslao novac Anelinoj ćerki

Iako nije bio dužan i u obavezi, s obzirom na situaciju koja mu se dogodila, svaka čast i poštovanje za ovakav gest. Nema šta da sumnja ona u njega, ona sumnja, Milane, u sebe. Moje mišljenje je da ga ne voli, da je ne intresuje on, ali je daleko to od ljubavi, a da je on daleko zagrejaniji. Sva ova situacija i ovo kako se ona ponaša, pogodilo ga je jako. Ja sam od samog starta pričao da ima milion kontradiktornosti u njenoj ličnosti i samoj priči – rekao je Mensur Ajdarpašić.

Pročitajte: Raskinuli Janjuš i Aneli, sve je saznao, a ona ga bez srama posle tragedije koju je doživeo upitala jednu stvar

Janjuš poslao novac Anelinoj ćerki

Podsetimo, da je Janjuš poslao novac za poklon Anelinoj ćerki u javnost je iznela njena sestra, Sita Ahmić, koja je to otkrila u telefonskom uključenju u programu uživo.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije