Neizbežan susret: Haris i Melina na istom mestu uslikani posle razvoda FOTO

22.02.2024

10:02

By

Sin Harisa Džinovića

B.V.

Melina i Haris

Haris i Melina na istom mestu posle razvoda

Još uvek je jedna od glavnih tema medija razvod Meline i Harisa Džinovića. Starsti se i dalje ne stošavaju, a oni ne progovaraju o detaljima razvoda te tako još više intrigiraju javnost. Sada su Haris i Melina na istom mestu uhvaćeni i to posle razvoda o kom se toliko bruji.

Haris i Melina na istom mestu uslikani, fotografije sve govore

Kao što je poznato pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović, modna kreatorka odlučili su da se raziđu posle mnogo godina zajedničkog života, ali o tome ne žele da govore za javnost. Spekulisalo se da je prvo Haris napustio porodičnu vilu, a zatim da je vilu napustila Melina, a sada su oboje uhvaćeni ispred iste.

Haris i Melina na istom mestu

Melina Džinovićprintscreen paparaco lov

Ekipa „Paparaco lova“ ispratila je kretanje sada već bivših supružnika i objavila snimak na kom se vidi da su Haris i Melina na istom mestu, tačnije, uhvaćeni su ispred pordočine vile na Senjaku u isto vreme.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

Prema saznanjima pomenutoge medija Melina je neko vreme boravila u hotelu, a sada je navodno stacionarana u jednoj zgradi na Novom Beogradu gd eje ista ekipa uhvatila dok je parkirala automobil u garažu.

Haris i Meina na istom mestu

Haris Džinovićprinstcreen paparaco lov


Par dana kasnije, Melina Džinović se uputila ka porodičnoj kući na Senjaku, a u isto vreme je tamo stigao i Haris.

Kako se napominje u emisiji „Paparaco lov“ njih dvoje tom prilikom nisu komunicirali.

Haris i Meina na istom mestu

Haris Džinovićprintscreen paparaco lov

Melina je tada u automobilu razgovarala sa nepoznatom ženom, a Haris je kako navode krenuo put advokata. Iz te advokatske kancelarije izašao je sa nekim dokumentima, navode, a to su i kamere zabeležile.

Pročitajte i: Znalo se da brak neće potrajati: Komšije Harisa i Meline otkrile sve o porodici i svađama

Kao što je poznato ni Haris ni Melina još uvek nisu otvoreno progovorili o razvodu o kom se toliko priča, a šta je pevač rekao u jedinom intrevjuu koji je dao posle vesti koja je šokirala javnost pogledajte u odvojenom tekstu.

https://www.youtube.com/watch?v=OjIU4KAcLfQ

Još iz kategorije