Pitajte Melinu: Haris Džinović prvi put posle vesti o razvodu progovorio i šokirao odgovorom

11.02.2024

20:02

By

Haris Džinović prvi put posle razvoda

Dragan Gajić

Haris Džinović

Haris Džinović prvi put posle razvoda progovorio o svemu

Od kako je u medijima odjeknula vest da se razvode Haris i Melina Džinović od tog trenutka ne pretsaju nagađanja o tome šta se dešava iza zatvorenih vrata vile na Senjaku. Sada je Haris Džinović prvi put posle vesto o razvodu progovorio na tu temu i porpilično iznenadio odgovorom.

Haris Džinović prvi put posle razvoda otkrio kao gleda na celu situaciju

Haris Džinović prvi put posle vesto o razvodu stao je pred kamere te tom prilikom istakao.

– Ja čujem i vidim sve… Ne želim ništa da komentarišem! Nema potrebe da me pitate za intimne stvari, nema smisla… Mene ne pogađa ništa što se piše jer to nije istina. Ne želim da dajem izjave povodom toga – rekao je pevač.

PROČITAJTE I: Melina Džinović napustila vilu na Senjaku: Otkriveno gde sada živi i ko joj dolazi u posetu

Haris Džinović je odgovorio na pitanje kako njegova deca reaguju na novonastalu situaciju:

– Treba da pitate moju decu šta oni misle, čitaju… Ja njih ne pitam o tome… ne pričamo o tome! Ako vas nešto zanima pitajte njih, pitajte Melinu, ja ne znam ništa – rekao je pevač pa dodao:

Haris Džinović prvi put posle razvoda


– Ja uglavnom uspomene ostavljam iza leđa. Od prošlosti nema ništa… niti možeš promeniti nešto. Bitna je samo sadašnjost i budućnost. Ja na svoju budućnost gledam kao na svetlost… svetlu budućnost – zaključio je Haris za „Premijeru vikend specijal“.

Podsetimo, onog trenutka kada je objaveljna vest da se razvode spekulisalo se da se Haris seli iz vile na Senjaku, a zatim je došlo do obrta, te je po tvrdnjama Paparaco lova Melina ta koja je napustila vilu i preselila se u hotel.

Ipak, sve ono što se dešava u njihovim životima po svemu sudeći ostaće još neko vreme tajna jer pevač nije želeo previše da priča o svemu, baš kao što ne želi ni Melina.

IZVOR: Pink

SLIKE: Star

Još iz kategorije