U ovom izdanju nije viđena: Jovana Joksimović u leopard helankama, a na glavi neobavezna punđa FOTO

11.03.2024

16:03

By

Brak Jovane i Željka Joksimovića

ATA IMAGES

Jovana Joksimović

Jovana Joksimović u opuštenom izdanju pokazala kako se rekreira

Voditeljka Jovana Joksimović u retkim prilikama objavi fotografiju kada nije doterna, što je nedavno uradila kada je pokazala kako izgleda bez trunke šminke, a sad je svojim pratiocima kako to izgleda Jovana Joksimović u opšutenom izdanju.

Jovana Joksimović u opuštenom izdanju, a tu je i Željko

Jovana Joksimović važi za damu od stila, koja se nikada nije pojavila na televiziji u nekoj običnoj varijanti. Uvek je sređena od glave do pete, što često pokazuje i na društvenim mrežama, a takva je i kada je bilo koji javni događaj u pitanju.

Jovana Joksimović u opuštenom izdanju

Jovana Joksimovićinstagram

Bilo da dolazi sa suprugom ili bez njega za Jovanin autfit nikada nema loše reči. Ona je uvek odmerena, sve je na svom mestu.

Pročitajte i: Anastasija više nije mogla da ćuti: Obratila se javno svekru, kakav otac takav sin

Međutim, kada svetla reflektora nisu upaljena i kada nema bliceva fotoaparata Jovana Joksimović se trudi da bude prirodna bez šminke što je pokazala i sada kada je objavila fotografije na kojima se vidi kako trenira.

Kako se može videti na fotografijama Jovana je u potpuno opuštenom izdanju bez šminke u leopard ljubičastim helankama i sa neobaveznom punđom. Neke je možda začudilo, jer nemaju priliku da je viđaju ovakvu, ali jasno je da se ona u ovome oseća odlično što se može videti po nejno osmehu.


Posle treninga tu je bio i njen suprug Željko pa je pao i jedan zajednički selfi.

Jovana Joksimović u opuštenom izdanju

Jovana i Željko Joksimovićinstagram

Inače, Jovana je ranije pričala o tome da je ona kao devojka bila veoma aktivan sportista.

– Rukomet sam trenirala osam godina. Kada su sve devojčice išle na ritmičku gimnastiku, balet, moje drugarice i ja smo izabrale rukomet. Radnički nam je bio blizu i tako smo iz radoznalosti počele da treniramo. Međutim, meni se to dopalo. Tada smo vodile život pravih sportista – pripreme dva meseca, dva puta dnevno treninzi, polagalo se mnogo nade u naš tim – Radnički – ispričala je jednom prilikom Jovana i dodala:

Pročitajte i: Konačno svi zajedno: Željko i Jovana Joksimović sa decom u nikad opuštenijem izdanju FOTO

– Tada sam imala deset kilograma više nego sada, tako da je bilo normalno da treniram neki sport, neženstven. Ali, kad je trebalo da se profesionalno bavim time, da potpišem ugovor koji me obavezuje nekoliko godina, prestala sam da treniram.

Još iz kategorije