Bez trunke šminke: U ovom izdanju Jovanu Joksimović nikada niste videli FOTO

06.02.2024

11:02

By

Jovana Joksimović bez šminke

Bojan Vuković

Jovana Joksimović

Jovana Joksimović bez šminke se nikada ne pojavljuje u javnosti

Voditeljka Jovana Joksimović i supruga pevača Željka Joksimovića uvek je besprekorno doterana i vodi računa o svom izgledu. Gotovo da nema prilike da se Jovana Joksimović bez šminke može videti na nekom javnom događaju, ali ovoga puta ona je sama objavila jednu takvu fotografiju.

Jovana Joksimović bez šminke, sam pokazala kako izgleda

 

Jovana Joksimović se može slobodno pohvaliti time da je jedna od onih koje uvek drže do svog izgleda. Na malim ekranima se uvek trudi da sija, da je pored uvek dobre šminke i firzure tu i osmeh koji gledaoci dobro znaju.

Jovana Joksimović bez šminke

Jovana Joksimovićinstagram

Ipak, samo ona i njeni najbliži znaju kako je kada se ugase svetla reflektora.

Jednom pirlikom i sama Jovana je progovorila na ovu temu te otkrila da čim se ugase kamere ona skida šminku. Ipak Jovana Joksimović bez šminke može se videti samo ukoliko se zateknete u tom trenutku kada se sprema za odlazak sa posla ili kada je kod kuće. Doduše, desi se i kada ona sama objavi selfi.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by K1 Televizija (@k1televizija)

 

O nezi lica i tela i sama Jovana je govorila te istakla da se privatno vrlo malo šminka. Ona već godinma ide na kozmetičke tretmane dva puta mesečno i vodi računa o tome da njena koža bude savršena.

PROČITAJTE I: Javnost u neverici: Željko Joksimović i Jovana se javno posvađali, pale teške reči

– Kada tako redovno odlazite kod kozmetičara onda je briga o koži kod kuće mnogo jednostavnija. Zato svakodnevno ujutru i uveče koristim emulziju, kremu za lice, a od pre dve godine počela sam da nanosim na predeo oko očiju i antirid. Pošto zbog posla često imam jaku šminku onda je ispiram posebnim medicinskim gelom koji mi je preporučio dermatolog.

Inače, Jovana zbog posla tri do četiri puta nedeljno ide i u fizerski salon, pa verujemo da je i njoj nekada do toga da samo veže kosu u rep i izađe iz kuće nenašminka i nesređena.

Još iz kategorije