Brzo i jednostavno: Ovo je idealan posni ručak po receptu Ane Bekute

01.05.2024

18:00

By

Prošlost Ane Bekute

B. VUKOVIĆ

Ana Bekuta

Posni ručak po receptu Ane Bekute se lako priprema

Pevačica Ana Bekuta je godinama među omiljenim pevačicama, a osim što ima sjajne glasovne mogućnosti uspešna je i na drugim poljima. Bekuta slobodne trenutke koristi da pripremi ručak i okupi porodicu, a sada je podelila recept koji će oduševiti sve domaćice.

Posni ručak po receptu Ane Bekute se lako priprema, otkrila tajnu savršenog obroka

Naime, prilikom gostovanja u emisiji „Praktična žena” pevačica je pokazala svoj skriveni talenat, a njen recept za posni krompir punjen plodovima oduševiće i vaše najmilije.

Posni ručak po receptu Ane Bekute

Ovo su sastojci koji su vam potrebni:

  • 600 g krompira
  • 300 g morskih plodova
  • 200 g paradajza
  • 3 čena belog luka
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 50 ml limunovog soka
  • so i biber

Krompir skuvajte u ljusci, oljuštite ga i presecite na pola i izdubite, a zatim poređajte u duboku vatrostalnu posudu za serviranje.

Na maslinovom ulju propržite malo seckani beli luk, dodajte seckani paradajz ili pelat, pa kad se malo ukrčka, dodajte seckane morske plodove i nastavite da sve zajedno još malo dinstajte. Morskim plodovima napunite krompir i ostatak slobodno prelijte svuda preko krompira. Prelijte maslinovim uljem i sokom od limuna, a zatim ukrasite seckanim peršunom.


Pročitajte: Nemate ideju za posne kolače? Tamara Dragičević predlaže recept za laganu prolećnu poslasticu

Kada sve to uradite vaše jelo je spremno za serviranje, a mi vam želimo prijatan obrok!

Još iz kategorije