Kakva transformacija: Andreana Čekić promenila lični opis, ovo više nije ista žena

27.05.2024

20:00

By

Izgled Andreane Čekić

Instagram

Izgled Andreane Čekić potpuno je drugačiji

Pevačicu Andreanu Čekić javnost je upoznala učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, gde je pažnju privukla specifičnom bojom glasa i vokalnom sposobnostima i može se reći da se odmah izdvojila iz mase, te da su stručnjaci bili u pravu kada su joj još tada predviđali lepu karijeru.

Izgled Andreane Čekić nailazi na podeljene komentare u javnosti

Takođe, pored talenta njen trud i rad umnogome su uticali da se nakon završetka takmičenja izbori za svoje mesto pod estradnim nebom, dosta je ulagala u svoju karijeru te su ubrzo počeli i da se nižu hiotovi.

I kada je izgled Andreane Čekić u pitanju, pevačica ništa nije prepuštala slučaju, i na tom planu radila je punom parom kako bi sebe dovela do savršenstva.

Izgled Andreane Čekić

Osim po svom pevačkom talentu o kom je izlišno govoriti, Andreana je poznata i po svojoj autentičnosti i hrabrosti da se izrazi na svoj način, pa smo često svedoci promena u njenom izgledu.

Kao i mnoge dame iz javnog života i Adreana je želela da u potpunosti bude zadovoljna svojim fizičkim izgledom i nije tajna da se podvrgla različitim korekcijama.


Izgled Andreane Čekić

Ako pogledamo njene slike sa početaka, jasno je koliko toga je na sebi promenila.

Izgled Andreane Čekić

Izgled Andreane Čekić vremenom je pretrpeo drastične promene, a da je sve uradila sa ukusom i pravom merom govori činjenica da danas važi za jednu od najatraktivnijih naših pevačica.

Izgled Andreane Čekić

Iako uvek ima zluradih komentara i onih koji smatraju da joj estetski zahvati nisu bili potrebni, većina je složna u mišljenju da sada izgleda sjajno i da su promene nabolje uvek dobrodošle.

Inače, za atraktivan izgled Andreane Čekić dosta su zaslužne i frizure sa kojima pevačica često voli da eksperimentiše.

Pročitajte i – Ovo je malo ko znao – Andreana Čekić stalno nosi periku, sada pokazala kako izgleda bez nje

Ona za javne nastupe neretko voli da ponese perike najrazličitijih boja i dužina, a negu prirodne kose prepustila je poznatom frizeru Peđi Božiću koji se, kako kaže, sa njom uvek lako dogovori:

Izgled Andreane Čekić

– Andreana voli promene i to baš radi sa stilom. Uvek podržavam njene ideje, jer ne greši. Ovom transformacijom i šiškama je dokazala da može da parira svetskim zvezdama.

Volim da sarađujem sa Andreanom, jer smo isti horoskopski znak i podznak, pa se valjda zato odlično razumemo. Volim promene , pogotovo drastične što naša estrada slabo primenjuje i drže se istih frizura. Lično bi većinu transformisao potpuno – rekao je Peđa, prenosi “Svet”.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Dragan Gajić/YouTube Printscreen/Instagram

Još iz kategorije