Novi šok za takmičare Elite: Zvezdan Slavnić se vraća na Pink, spreman da o svemu progovori

18.04.2024

15:04

By

Zvezdan Slavnić se vraća na Pink

Zvezdan i Anđela

Zvezdan Slavnić se vraća na Pink nakon diskvalifikacije

Zvezdan Slavnić se vraća na Pink! Naime, Zvezdan, sin košarkaške legende Moke Slavnića, odlučio je da iznese svoju stranu priče nakon što je njegova bivša Anđela Đuričić ispričala šta je sve doživela sa njim! Zbog toga je i došlo do te njegove odluke, pa ne čudi što je Zvezdan Slavnić najavio gostovanje u emisiji „Pitam za druga“, na RED televiziji, u kojoj će večeras odgovoriti na Anđeline prozivke.

Zvezdan Slavnić se vraća na Pink, rešio da o svemu javno progovori

Inače, vest Zvezdan Slavnić se vraća na Pink potvrdili su i čelnici te televizije, a on je spreman da o svemu posle duge ilegale i ćutanja progovori. On je, s tim u vezi, nedavno govorio i o tome ko je najveća ljubav Zvezdana Slavnića, a sada će se fokusirati na odnose sa Anđelom Đuričić, ali i o navodima da su Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ponovo zajedno.

Zvezdan Slavnić se vraća na Pink

ZvezdanBojan Vuković

Slavnić će, između ostalog, prokomentarisati i aktuelna dešavanja u Eliti, međuljudske odnose i učesnike, kao i veze koje su obeležile ovu sezonu rijalitija s obzirom da je i sam bio deo Zadruge 6 kada je imao i te kako turbulentne situacije.

Pročitajte i – Pogledajte na koga liči ćerkica Cara i Aleksandre – Ovo su prve fotografije preslatke bebe

Podsetimo, Anđela je nedavno rekla otvoreno kakve su sada njene emocije prema Zvezdanu kojeg je i tužila:

– Ja sam stavila tačku na taj odnos i to je gotovo. To je sve prošlost, moji su sad bolje i ne ponovilo se to što se desilo – iskrena je bila Anđela, a osvrnula se i na odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića:


Pročitajte i – Anastasija Ražnatović otkrila istinu o bebi – Devojčica je, imaće najbolje roditelje

– Smatram da je to sve bila dogovorena priča koju nisu uspeli da sprovedu do kraja, to je moje mišljenje. Dve stvari zbog koje se kajem su veza sa njim i odlazak sa Pink televizije – rekla je Anđela ovim povodom, a uskoro će se znati i Zvezdanova strana priče.

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije