Ceci ugroženo zdravlje: Pevačica završila na infuzijama, Veljko je moli jednu stvar

27.02.2024

16:02

By

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović poslednjih dana je loše

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju Zvezda Gradna i progovorila o problemima sa kojima se susrela u poslednje vreeme. Naime, Zdravstveno stanje Cece Ražnatović nije bilo baš najbolje zbog čega je, kako kaže, morala da prima infuzije.

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović zabrinulo je njenog sina Veljka

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović narušeno je zbog virusa sa kojima se bori poslednjih desetak dana.

– Nešto sam nadrljala zadnjih 10 dana, dva puta virus, stomačni, pa sam odsustvovala od snimanja, pa sad za vikend pluća, kašalj, non-stop sam na infuzijama. Inače, imam dobar imunitet ne znam šta je ovo, neka strašna epidemija – rekla je Ceca.

Pročitajte i: Žene će odlepiti: Muž Seke Aleksić skroz ošišan i bez brade, ne liči na sebe

Ona je ovom prilikom otrkila i šta joj je sin Veljko poručio.

– Ja ne mirujem, nikako da se zalečim. To mi je sin upravo rekao: „Molim te ženo napravi pauzu“.

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović


Inače, kao što je poznato u žiriju Zvezda Granda desile su se promene, a Ceca je i prokomentarisala nedavno novog člana.

– Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče – rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: „Koji njegov kandidat? Saša Popović… Neka pazi da ne izgori“ – rekla je šaljivo, piše „Blic“.

Pročitajte i: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

Inače, Ana Bekuta je ta koja više neće biti u žiriju a oko njenog odsustva Keba je bio suzdražan u komentarima te je samo izjavio.

– Moja draga koleginica i prijateljica Ana Bekuta neko vreme neće biti tu. Nas dvoje smo kompatibilni po mnogim muzičkim pitanjima, pa je stigao predlog da je zamenim. Biću tu neko vreme i to je to – kazao je Keba za domaće medije.

Kako se spekulisalo, Ana se povukla iz žirija zbog privatnih problema, a kao što se već zna i još jedna promena se dogodila, a u pitanju je nova voditeljka Ana Sević o čemu više pročitajte u odvojenoj vesti. 

Još iz kategorije