Konačna odluka: Sanju Kužet u Zvezdama Granda zameniće ova pevačica, majka troje dece

19.02.2024

09:00

By

Sanju Kužet zameniće Ana Sević

ATA IMAGES

Sanja Kužet

Sanju Kužet zameniće Ana Sević u Zvezdama Grdanda

Ko će biti nova voditeljka Zvezda Granda do sada se spekulialo, a sada je konačno odlučeno da Sanju Kužet zameniće Ana Sević, pevačica koja je upravo na toj sceni počela svoju karijeru.

Sanju Kužet zameniće Ana Sević pevačica koja je nekada nastupla na toj sceni

Sanja Kužet kao što je poznato otišla je na trudničko bolovanje, te je dugo bilo priče o tome ko će je zameniti u voditeljskom poslu. Nagađalo se da će biti neke od voditeljki Pink televizije, čak je bila i anketa kako bi sam narod predložio koga bi voleo da vidi, ali je odluka sada doneta. Voditeljka Zvezda Granda je Ana Sević.

Sanju Kužet zameniće Ana Sević

Ana SevićAta images

– Dugo se razmišljalo ko bi mogao da da zameni Sanju Kužet i bilo je nekoliko dama u opticaju. Međutim, odluka je pala na Anu Sević. Ona se pokazala kao dobar izbor, a njen privatan život takođe privlači pažnju javnosti, pa je Ana uvek prisutna u medijima – kaže izvor Blica koji je zapravo otkrio to da Sanju Kužet zameniće Ana Sević.

PROČITAJTE I: Bila je sa našim kumom, onda je meni otela muža: Prva žena Žike Zane o detaljima njegovog braka sa Jelenom

Ana Sević se 2010. godine takmičila u Zvezdama Granda, a onda je njen život krenuo potpuno drugim pravcem. Godinama je bila u braku sa Darkom Lazićem sa kojim ima ćerku Lorenu, te se posvetila privatnom životu.

Posle razvoda od Darka, Ana se udala za Daniela Nedeljkovića sa kojim ima ćerku Senu i sina Simeona. Ona se posvetila potpuno porodičnom životu, međutim, sada je očogledno vreme da se vrati na scenu.


Sanju Kužet zameniće Ana Sević

Ana Sević sa mužemBojan Vuković

Ana je ranije pričala o tome kao se uopšte prijavila za takmičenje Zvezde Granda kada je počela svoju pevačku karijeru.

PROČITAJTE I: Palme na krovu, a unutra… – Posle stana sa bazenom u ovoj luksuznoj kući sada uživa Ana Sević

– Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao i samo sam rekla ja ću se baviti pevanjem i od tog trenutka sam srećna. Radim ono što volim i bitno je da budem sami sa sobom u dogovoru – dodala je tada Sevićka.

Još iz kategorije