Palme na krovu, a unutra… – Posle stana sa bazenom u ovoj luksuznoj kući sada uživa Ana Sević

08.02.2024

15:02

By

Kuća Ane Sević

Bojan Vuković

Ana Sević

Nova kuća Ane Sević je pravi raj

Pevačica Ana Sević uživala je uluskuzu u svom stanu a o tome kako je u sred istog imala i bazen se naširoko prečila. Međutim, nova kuća Ane Sević je u još luksuznijem stilu ako je suditi po onome što se spolja može videti.

Kuća Ane Sević u koju se preselila sa porodicom ima čak i palme na krovu

Ana Sević se od kada je dobila decu povukla sa estrade, ali ipak svaki njen potez intirgira javnost pa tako i ovaj kada je promenila mesto boravka. Naime, ona je do skoro kao što je poznato živela u stanu u centru Beograda koji je bio luksuzno opremljen, a u njemu su čak imali i bazen.

Kuća Ane Sević

Ana Sevićprintscreen paparaco lov

Ipak, sudeći po priči ekipe emisije „Paparaco lov“ Ana se sa svojom porodicom preselila u još luksuznije. Kuća Ane Sević i njenog muža Daniela Nedeljkovića nalazi se u kraju u kom žive mnoge zvezde.

Naime, novi dom ove porodice sada je na Bežanijskoj kosi nedaleko od mnogi Aninih kolega.

Kuća Ane Sević

Ana Sevićprintscreen paparaco lov


Bivša supruga folkera Darka Lazića, pre nego što je usnimljena ispred svoje kuće, vodila je decu u školu, bila je i na pumpi gde je sipala gorivo, a posle toga je otišla na ručak.

PROČITAJTE I: Ana Sević ostala bez dadilje posle svađe sa mužem: Haos u najavi

Ne sumnjamo da će nas Ana uskoro na instagramu obradovati fotografijama iz svog novog doma koji je ako je suditi po palmama na krovu nešto što do sada nisu imali i nešto što maksimalo odiše luksuzom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC (@anasevicofficial)

Ako se već spolja vidi koliko sve pršti od luksuza možemo samo zamisliti šta se nelazi unutar kuće u kojoj pevačica sada živi.

Podsetimo, Ana i Daniel su stupili u brak sredinom 2021. godine i imaju i dvoje dece, a do nedavno su živeli u užem centru grada.

IZVOR: paparaco lov

SLIKE: Bojan Vuković, paparaco lov

Još iz kategorije