Jovana Jeremić priznala sve o novom poslu: Voditeljku plaćaju na sat, a evo šta radi kod novog dečka

30.04.2024

14:00

By

Zarada Jovane Jeremić

Bojan Vuković

Jovana Jeremić

Zarada Jovane Jeremić ostaviće javnost bez teksta, sada je sve jasno

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije da joj je novac jako bitan u životu. Naime, zarada Jovane Jeremić više nije tajna, a kako ona sama ističe, plata na Pinku nije njen jedini izvor prihoda, pa je nedavno ponovo šokirala naciju svojim novim idejama i izjavama.

Zarada Jovane Jeremić raste iz minuta u minut

Kao što svi dobro znate, svi klipovi voditeljke viralni su na mrežama, pa zarada Jovane Jeremić i tu ubira dodatne plodove, a kako je sada objasnila, nijedan posao koji je pošten, nije joj stran.

Zarada Jovane Jeremić

Jovana JeremićBojan Vuković

– Možda bih mogla u međuvremenu na još jednu dodatnu platu kod Dragana. Što da ne, ja sam tip koji voli da radi, to uvek rado kažem. Nikad ne bih bila gladna i žedna, uvek bih našla posao da se neke parice zarade. Kad si sposoban, uvek se snađeš, poenta je da umeš da napraviš novac. Krenula sam od nule i umem da pravim novac – istakla je ona govoreći o tome kolika je zarada Jovane Jeremić.

Pročitajte i – Isplivala istina o pomirenju Dragane i Tonija – Evo šta je pevačica odlučila posle svega

– Nisam žena koja ide za strastima, nisam kao neke proste površne žene koje samo zanima s*ks, da me razvali u krevetu. Džaba ako me razvali u krevetu, a nema za šta pas da ga ujede, ako je slabiji od mene, ne poštuje me, vara kad odem na posao. Ništa mi ne znači što me razbio u krevetu. Pristajem do kraja života da me nikad ne razbije u krevetu, ali da mi pruži bezbednost, sigurnost i ljubav – iskrena je Jovana koja nema nameru da stane sa svojim uspesima:

Pročitajte i – Cecin sin ovako izdržava porodicu – Veljko Ražnatović razvija biznis kod tasta i tašte u Titelu

Za 10 godina sebe vidim kao broj jedan u Srbiji, kao jednog kapitalistu, vlasnika nečeg svog. Biće tako, sigurna sam, pametnom dosta – pohvalila se voditeljka koja ne krije ni svoje ambicije, ali ni ispunjene ciljeve.


Zarada Jovane Jeremić

Jovana i DraganATA IMAGES

Uvek sam bila ćerka gazde i znam da poštujem novac. Neće novac svakog, bira u čije ruke ide i voli ljude koji ga poštuju, ali koji ne zavise od njega. To je filozofija koju me je moj otac naučio, kojeg su uvek htele pare. Uvek je govorio da novac ne sme da mi uzme dušu, da poštujem svaki dinar, da bi me pare volele. Milion puta mi se dešavalo da mi novac nije prioritet – objašnjava Jovana i nastavlja:

Pročitajte i – Jovana Jeremić šokirala sve izjavom – Otkrila koliko zarađuje na televiziji

– Posao koji radim ne radim zbog novca, na televiziji sam godinama radila bez dinara, ali su pare izabrale da mi dođu u ruke jer su me uvek volele i vole me i dan-danas. Tata mi je uvek govorio da su uvek imali para dok sam živela kod njih, a kad sam otišla gomilica je počela da se smanjuje, ali dobro. Sad sam tu da im pomognem. Trudim se da ne provodim mnogo vremena u kući jer vreme u kući je izgubljen novac. Ja sam biznis-žena i za sat vremena više volim da zaradim 200-300 evra nego da oribam kupatilo i usisam kuću jer za to ću platiti ženu 600-700 dinara, jeftinije mi je tako – priznaje Jovana Jeremić iskreno i bez zadrške.

IZVOR: Starmagazin, Republika

SLIKE: Ata Images/Bojan Vuković

Još iz kategorije