Da li je Ceca Ražnatović sledeća? Nakon što se Anastasija udala svi ubeđeni da će i ona

29.05.2024

18:50

By

Venčanje Anastasije Ražnatović

Ata images

Ceca

Venčanje Anastasije Ražnatović upriličeno je u užem krugu

Venčanje Anastasije Ražnatović obavljeno je juče u njenom domu na Dedinju u Ljutice Bogdana. Cecina ćerka Anastasija Ražnatović izgovorila je sudbonosno da svom partneru Nemanji Gudelju i sklopila i opštinski brak.

Venčanje Anastasije Ražnatović održano u strogoj tajnosti uz kumove i najbliže prijatelje i rodbinu

Osim što su mladenci pobrali sve simpatije gostiju, a kasnije i medija, i mama Ceca Ražnatović posebno je zablistala u mini cvetnoj haljini, ali ni to nije sve. Naime, sada se svi pitaju da li je ona sledeća budući da je uhvatila bidermajer, a to simboliše narednu udaju, odnosno mladu.

Venčanje Anastasije Ražnatović

CecaInstagram

Podsetimo, Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kumovao dugogodišnji prijatelj Goran Telebak, pa su njih dvojica bili svedoci na venčanju Anastasije i Gudelja.

Venčanje Anastasije Ražnatović

CecaInstagram

Podsećanja radi, crkveno venčanje Anastasije i Gudelja uprililčeno je 14. jula prošle godine!


Anastasija je i tada odlučila da ne nosi klasičnu venčanicu, već dugu belu asimetričnu haljinu na jedno rame, pomalo drapiranu i u stilu grčke boginje, a zadnji deo haljine s karnerima je poput šlepa dopirao do poda.

Pročitajte i – Anastasija Ražnatović otkrila istinu o bebi – Devojčica je, imaće najbolje roditelje

Cecina ćerka Anastasija Ražnatović imala je prošle godine bolan period kada je izgubila bebu zbog iznenadnih komplikacija. Ona od tada ne govori javno na tu temu, međutim, i te kako se raduje kada neko od njenih prijatelja ili iz porodice dobije prinovu, a kako se sada i zvanično udala, svi očekuju da će i ona i Nemanja Gudelj uskoro dobiti bebu. Takođe, Gudelj i Cecina ćerka nisu slučajno zakazali svadbu baš u utorak.

Pročitajte i – Najlepše vesti u domu Anastasije i Nemanje – Cecina ćerka otkrila i ime bebe

Što se pak Cecine udaje tiče budući da je uhvatila bidermajer, od toga za sada nema ništa. Ona je i sama u više navrata istakla da se nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana više neće udavati. Ali ko zna, sve je moguće, ostaje da vidimo da li uhvaćen bidermajer zaista deluje.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije