Veliki šef pripremio šok za sve takmičare: Ovo će promeniti tok rijalitija

16.04.2024

15:00

By

Hitna odluka Velikog šefa

Printskrin

Veliki šef

Veliki šef iznenadio takmičare, ovo menja tok rijalitija

Večeras, posle emisije „Amidži šou“, na velelepnom imanju u Šimanovcima odviće se još jedna spektakularna žurka, a kao i uvek i sada je Veliki šef iznenadio takmičare.

Veliki šef iznenadio takmičare, više ništa neće biti isto u rijalitiju

Kao i svakog utorka, i ovog je Veliki šef iznenadio takmičare, pa je i za ovo veče spremio posebno iznenađenje za učesnike „Elite“. Reč je o bendu koji će biti zadužen za ludu atmosferu i provod, a u pitanju su muzičari na koje takmičari Elite inače otkidaju.

Veliki šef iznenadio takmičare

ElitaPrintskrin/Youtube

Osim benda, za atmosferu će biti zadužen i di džej Neba, a kako će se odviti situacija na žurki i kakav lud provod je bend spremio, ostaje nam da ispratimo u kasnim večernjim satima.

Pročitajte i – Zvezdan Slavnić ne može bez nje – Ona je moja najveća ljubav za ceo život

Podsećanja radi, jutros je izbio karambol u Beloj kući zbog Bebice i Teodore koji su hteli da pobegnu.

Pročitajte i – Nova drama u Šimanovcima – Obezbeđenje opkolilo imanje, dešava se haos neviđenih razmera

Inače, jutros se pojavila priča da Teodora i Bebica beže iz Elite kroz prozor, pa se obezbeđenje odmah nacrtalo na lice mesta. Njih dvoje su obišli celo imanje nakon žustre svađe sa Miljanom Kulić, a na kraju su odlučili da pobegnu kroz prozor u dvorištu. Obezbeđenje ih je sve vreme jurilo po imanju.


Pročitajte i – Bebica doživeo pomračenje – Macanović krši i lomi, obezbeđenje ne može da ga savlada

Podsetimo, osim što je zbog Miljane sa svojom devojkom hteo da pobegne, Bebica je i sam pravio probleme, pa je Veliki šef doneo odluku i iznenadio mnoge takmičare i pojedine kaznio zbog kršenja pravila koja su svim učesnicima jasno predstavljena u trenutku kada su potpisivali ugovore i samim tim pristali da budu deo ovog takmičenja koje je bazirano na psihološkoj igri i međuljudskim odnosima.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije