U jeku priča o razvodu ona mu je poslala emotivnu poruku, a nije Jelisaveta: Teodosić danas slavi rođendan

19.03.2024

12:03

By

Rođendan Miloša Teodosića

Bojan Vuković

Rođendan Miloša Teodosića je povod za poruku koju je dobio

Kao grom iz vedra neba osvanula je vest da se glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić razvode, a iako oni te navode nisu ni demantovali ni potvrdili njihovi prijatelji s jedne strane ističu da o tome nema govora, dok drugi tvrde suprotno.

Rođendan Miloša Teodosića je danas a čestitke pristižu sa svih strana

I u jeku priča o razvodu Miloš danas proslavlja rođendan a upravo tim povodom na društvenoj mreži instagram oglasila se sestra Jelisavete Orašanin i emotivnom porukom uputila čestitke košarkašu.

Ona je postavila fotografiju na kojoj je Teodosić a uz koju je napisala:

Rođendan Miloša Teodosića

Miloš Teodosićinstagram

– Srećan rođendan.

Fotografija je veoma emotivna jer na njoj Miloš nije sam.


Teodosiću danas pristižu čestitke sa svih strana, a najviše se čeka ona od Jelisavete kako bi se konačno saznala istina o spekulacijama.

Pročitajte i: Svi su zurili u nju: Melina Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda FOTO

Inače, Jelisavetu i Miloša su danas uhvatili papraci kako zajedno idu negde automobilom koji je ona vozila tako da je to još jedna potvrda da su izgleda sve bile samo spekulacije u pitanju.

Ostaje nam da sačekamo čestitku ili možda neku fotografiju sa proslave rođendana kada će neke stvari biti možda mnogo jasnije.

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti. Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

– Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak – rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

– On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju – rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

Pročitajte i: Razvode se Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin: Poznato ko je podneo zahtev, ovo je razlog

– Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže:

„Ovo je moja tetka, moj brat“, a ja: „Drago mi je ja sam Jelisaveta“. Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled – rekla je glumica u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

Još iz kategorije