Jelisaveta u problemu zbog Teodosića: Svi su je napali

24.12.2023

20:12

By

Rođendan Miloša Teodosića

Bojan Vuković

Brak Jelisavete i Tea izaziva lavinu komentara

Jelisaveta Orašanin pre udaje za Miloša Teodosića bila je u vezi  sa Vukom Kostićem, ali je ta veza pukla posle pet godina.

Tokom veze sa glumcem zavolela je lov i planinarenje, a kako tvrdi Jelisavetina drugarica, ona se zbog košarkaša odrekla svih hobija koje je volela i mnogo se promenila.

Brak Jelisavete i Tea

– Jelisaveta je postala fensi od kada je sa Milošem, potpuno je bila drugačija kada je bila sa Vukom. Tada je bila malo ekstremnija, volela je lov i da obilazi neke šume kojima nikad niko nije prošetao, bila je baš avanturista. Kako je Miloš potpuno drugačiji, od kada su krenuli da se zabavljaju ona se njemu prilagodila. Odrekla se nekih svojih hobija, da ih tako nazovem. E, sad, pošto Vuk jako voli prirodu, lov, ribolov, možda je ona sve to činil azbog njega, možda uopšte to nije nju kao nju ispunjavalo. Ne znam, ona sada živi u Italiji i mi kontakt nemamo. Bila sam na svadbi, zvala me je, ali nakon toga smo prestale da se čujemo.

Pročitajte: Bol je ogromna- Jelisaveta Orašanin izgubila bebu, podrška stiže sa svih strana FOTO

Brak Jelisavete i Tea

– Nismo u svađi, ali mislim da je postala malo arogantna, da su je Miloševe pare malo promenile. Ne kažem da je ona loša osoba, nije, nikad nije bila zlonamerna, ali da se uzdigla jeste”, kaže izvor blizak glumici. “Znam da dolazi često i kažu mi da ima super brak, drago mi je mnogo zbog nje. Vidim i da je posvećena majka, ne mogu da kažem nešto nije. Samo, eto, znam je dugo godina i mogu da kažem da se promenila. Pa, iskreno, šokiralo me da je ona stavial silikonske grudi i da izbacuje provokativne slike, tačnije da se malo slobodnije oblači. Baš nije bila u tom fazonu- završava Jelisavetina drugarica sa kojom nije više bliska.


Još iz kategorije