Razvode se Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin: Poznato ko je podneo zahtev, ovo je razlog

18.03.2024

16:30

By

Drama Miloša Teodosića

Bojan Vuković

Jelisaveta i Teodosić

Razvode se Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Jedan od najboljih srpskih košarkaša Miloš Teodosić i naša poznata glumica Jelisaveta Orašanin se razvode. Naime, kako prenose domaći mediji njih dvoje ne žive već tri meseca zajedno.

Razvode se Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin, isplivali detalji rastanka

Kako piše Kurir,  Teodosić  je podneo zahtev za razvod braka, a par ima dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogdana.

Venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti. Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

Razvode se Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

– Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak – rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

Pročitajte: Loše vesti u domu Ražnatovića- Veljko se oglasio sa vidljivim povredama, ovo su detalji

– On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju – rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.


– Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže:

Razvode se Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

„Ovo je moja tetka, moj brat“, a ja: „Drago mi je ja sam Jelisaveta“. Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled – rekla je glumica u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

Pročitajte: I posle dva porođaja izgleda vau- Jelisaveta Orašanin grmi u kupaćem, a ova dijeta je tajna njenog savršenog izgleda FOTO

Podsećanja radi, prvo su živeli u Americi, a zatim i u Italiji. Međutim, prošle godine su se vratili u rodnu Srbiju gde košarkaš igra za Crvenu zvezdu, dok se Jelisaveta vratila snimanju i pozorištu.

Povodom ovih informacija za sada se nisu oglašavali ni slavni košarkaš ni glumica.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije