Tuča Pinkovih voditelja: Jovana Jeremić nasrnula na kolegu, sve isplivalo u javnost VIDEO

09.04.2024

09:00

By

Jovana Jeremić podnela tužbu protiv pevačice

Antonio Ahel/ATAImages

Tuča Pinkovih voditelja zasmejala sve

Na društvenim mrežama pojavio se hit snimak sa televizije Pink, koji je nasmejao brojne pratioce na društvenim mrežama. Naime, voditeljka Jovana Jeremić i njen  kolega Joca Ilić, su se usnimili dok su radili jedan popularni trend.

Tuča Pinkovih voditelja zasmejala sve pratioce na društvenim mrežama

Njih dvoje su se našalili kako se tuku u studiju jutarnjeg programa na Dedinju, a nakon što je zvanični profil televizije Pink na društvenoj mreži Instagram podelio ovaj snimak komentari su počeli da se nižu kao ludi, a publika koja ih voli se dobro zabavila i nasmejala ovom klipu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Inače, Jovana je nedavno poludela kad u programu kad je videla da joj je neko dirao scenografiju. Naime, ona je primetila da je njena čuvena crvena govornica korišćena, zbog čega je javno poručila da će za to neko morati da odgovara.

Pročitajte: Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom- Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

– Ne volim nedisciplinu. Mogu da se snimaju različite emisije, ali diranje moje scenografije kada nisam prisutna ne dozvoljavam nikome. Videću ko će da odgovara, ali odgovaraće. Ako ja ne dam odobrenje, niko ne može da uđe u ovu govornicu koja je deo scenografije i ne sme da uđe niko dok ne traje Jutarnji program.

Tuča Pinkovih voditelja


– Može da se slika samo onaj kome ja dam dozvolu. Ko je nekim osobama dozvolio da se slikaju bez mog znanja – besnela je voditeljka Jovana Jeremić, misleći da joj je neko od kolega dirao rekvizite u studiju.

Pročitajte: Jovana Jeremić ima tajnu vezu sa Novakom Đokovićem- Sve isplivalo na videlo, javnost u šoku

Što se tiče Joce Ilića, on je nedavno postao deo televizije Pink, a svakodnevno donosi priče o životima učesnika Elite i njihovih porodica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Ilic (@joca_novinar)

Ovaj video je snimljen kao šaljiv detalj, a zapravo aludira na veluku gledanost i čitanost koju ove dve ličnosti imaju kod publike kako u zemlji tako i u regionu.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije