Jovana Jeremić ima tajnu vezu sa Novakom Đokovićem: Sve isplivalo na videlo, javnost u šoku

04.04.2024

11:00

By

Komšije Jovane Jeremić

Bojan Vuković

Jovana Jeremić Foto: B.V.

Uzor Jovane Jeremić godinama je naš najbolji sportista svih vremena

Voditeljka Jovana Jeremić redovno bodri sve svoje pratioce da budu vredni, istrajni i disciplinovani. S tim u vezi ona svako jutro objavljuje klipove iz teretane i uvek podseća da je jedini recept za uspeh uporan i dosledan rad, red i disciplina. Takođe, poznato je i da je uzor Jovane Jeremić naš najbolji sportista svih vremena Novak Đoković.

Uzor Jovane Jeremić je čovek koji u svetu predstavlja Srbiju u najboljem svetlu

Naime, voditeljka TV Pink ne krije da se od početka karijere ugleda na ruskog predsednika Vladimira Putina, ali i na našeg Noleta koji je Srbiju predstavio u najboljem svetlu na svim kontinentima i meridijanima. Drugim rečima, uzor Jovane Jeremić je srpski teniser Novak Đoković i to nije tajna. A osim nje i pevačica Teja Dora ne krije povezanost sa Novakom.

Uzor Jovane Jeremić

Novak ĐokovićAta images

Voditeljka često ističe i da između nje i Novaka postoji izvesna sličnost, kao i posebna veza jer su, kako najčešće navodi, oboje vredni, pošteni, uporni i dosledni.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

 – Uvek sam volela moćne i uspešne u svojim profesijama jer mi Srbi moramo prestati da pravdamo lične neuspehe mržnjom boljih od sebe – napisala je voditeljka i slikala se pored svih trofeja Novaka Đokovića, a potom je dodala:
Uzor Jovane Jeremić

Jovana JeremićATA IMAGES

– Ništa nije nemoguće kada iz duše želiš i radiš na sebi – dodala je voditeljka kojoj je osim Novaka, uzori i Vladimir Putin, a onda je u objavi pomenula i našeg sportistu i podsetila na njegovu veličinu, uspehe i skromnost:


Uzor Jovane Jeremić

InstagramInstagram

– Novakov uspeh je meni bio podsticaj da u svojoj karijeri i profesiji budem upravo Novak – dodala je voditeljka i tako obelodanila telepatsku vezu sa Đokovićem i objasnila zašto je baš on uzor Jovane Jeremić.

Pročitajte i – Maja Marinković i Stanislav Pantera kao u filmu za odrasle – Bivša ljubav ih uhvatila na gomili

Podsećanja radi, Jovana je pre nekoliko dana posetila manastir Tumane, a sa njom su bili njena ćerkica i jedan muškarac koji joj je izuzetno bitan u životu, a nije reč ni o novom partneru Draganu Stankoviću, ni o bivšem mužu Voji. O tome čitajte u odvojenoj vesti.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/BOJAN VUKOVIĆ

Još iz kategorije