Najlepše vesti u domu pevačice: Trudna Kaća Živković, isplivali detalji o njenim dečku

28.02.2024

09:02

By

Trudna Kaća Živković

Antonio Ahel/ATAImages

Trudna Kaća Živković

Poznata srpska pevačica Katarina Kaća Živković je navodno u drugom stanju, a kako pišu domaći mediji, ona je u petom mesecu trudnoće.

Trudna Kaća Živković, isplivali detalji o njenim dečku

Naime, ona je dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a romansa je i te kako ozbiljna o čemu je Kaća nedavno govorila.

– Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor – rekla je prvo Živkovićeva.

– Od njega sam dosta učila i učim još uvek, tako da sam jako srećna što ga imam – dodala je pobednica rijalitija „Farma“ za „Grand“.

Trudna Kaća Živković

M.K./ATAImagesATA IMAGES

Blic je nedavno posetio njen komšiluk i pitali smo ih šta se događa sa pevačicom.


– Radi ona, ima nastupe. Često je vidimo da odlazi uveče ali se verovatno povukla iz javnosti i medija. Rano je ušla u svet šoubiznisa i verujem da joj je dosadilo. Znam da je bila razočarana u to kako funkcioniše šoubiznis, da produkcijske kuće i menadžeri uzimaju više novca nego sami pevači.

Pročitajte: Prija ostala u šoku posle Filipovih reči- Brena se umešala u njihovu svađu

– Ja sam je slušao sa društvom na splavovima u Beogradu, i meni ona pravi top atmosferu, rekao je tada Nikola kojeg smo sreli u blizini Kaćine zgrade.

Takođe, susedi kažu da su joj roletne uglavnom spuštene u stanu.

– Ona verovatno noću radi, pa danju spava i zbog toga spusti roletne da je ne budi svetlost. Težak je to posao kada ti se poremeti bioritam jer ne vidiš “belog dana”. Nedavno sam je videla, mnogo je mršava.

Trudna Kaća Živković

Katarina ŽivkovićDragan Gajić

– Lepo izgleda ali je nekako mnogo kilograma izgubila. Kažu da ima dečka i da dolaze kod nje uglavnom uveče. To su mi rekle ćerke, ali ja nisam videla, kaže komšinica Dana.

Pročitajte: Katarina Živković ima novog dečka- Ovaj lepotan je zaveo pevačicu, priznala sve

Ovu priču za pomenuti medij potvrdilo je nekoliko komšija koje kažu da je pevačica u vezi sa momkom malo starijim od nje.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije