Čovek kom je Bekuta rodila sina više neće da ćuti: Odlučio da progovori o svemu, ovo je prava istina…

09.06.2024

20:00

By

Tajna Ane Bekute

Bojan Vuković

Kao veoma mlada, sa samo sedamnaest godina pevačica Ana Bekuta ostvarila se u ulozi majke. U vanbračnoj zajednici sa anonimnim muškarcem dobila je sina Igora , a budući da je bila odvojena od svog prvenca, te joj je to i najteži životni period, ona na ovu temu nerado govori.

Ipak, posle više od četiri decenije otkrivena je dobro čuvana tajna Ane Bekute i oca njenog sina Igora, koji je prema pisanju medija prošao pravi pakao od života.

Taajna Ane Bekute

Sticajem okolnosti, dobro obavešteni izvor „Scandala“ našao se na jednom veselju na kojem je i nekadašnji partner Ane Bekute bio prisutan, a u razgovoru koji su vodili ispričao je kako su pevačicu i njihovog sina hteli da ubiju jer je ona zatrudnela pre nego što je njihova veza krunisana brakom, što u to vreme nije bilo dozvoljeno.

– Ispričao mi je da je Anu voleo više o svega, da je to bila prava, mladalačka, nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njegove reči o Ani. Rekao mi je: „Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi – ispričao je izvor i dodao:

Tajna Ane Bekute

Ana Bekuta


– Ana je bila premlada, a trudnoća šok za sve u familiji. Kada su čuli za to, neki iz porodice su hteli da ubiju i nju i dete, takva su vremena bila. Patrijarhalna – rekao je izvor za pomenuti list i opisao šta mu je otac Aninog sina još ispričao i kako je njegova familija reagovala na Aninu trudnoću:

– Ovim rečima mi je prepričavao: „Ja sam lično išao i kumio ih bogom da ne povrede ni nju, ni bebu. Vapio sam: ‘Ubijte mene, samo nemojte nju!’ Niste ni svesni koliko je Ana propatila, ali je žena-lavica.

Pročitajte i – Ana Bekuta obrukala porodicu – Pevačica stavljena na stub srama

– Sama se za sve izborila, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama rešila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim.

– Sina sam krišom išao da posećujem dok je bio u tom domu. Samo mi je bilo bitno da ga dotaknem, da ga pomilujem. Sad sam presrećan jer je izrastao u poštenog čoveka i domaćina. I to sve Aninom zaslugom.

Tajna Ane Bekute

Ana BekutaATA IMAGES

– A ona je ostala prelepa. Žena čistog srca i obraza. Voleo sam je kao Boga, nikad je neću zaboraviti. To je najbolnija priča, sve bih dao da mogu da vratim vreme unazad, ali sad je kasno.

Tajna Ane Bekute od sina Igora nikada nije skrivana

Iako je Igor osam meseci proveo u domu, on majci to nikada nije zamerao, shvatio je da je bila primorana na taj potez i da mu je, uprkos celokupnoj situaciji, pružila ogromnu ljubav.

– Otkako znam za sebe, znam da je moja mama morala to da uradi. To se nikada nije krilo od mene niti je na mene ostavilo neke posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga.

Tajna Ane Bekute

– Nas dvoje i danas pričamo o tome. Taman posla da majci zamerim što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi, takav je bio zakon – rekao je Igor od kojeg tajna Ane Bekute nikada nije skrivana, a na temu oca kratko je rekao:

Imam sve informacije o ocu, ali se ne čujemo niti se viđamo.

IZVOR: Starmagazin/Scandal

SLIKE: Bojan Vuković/ATAImages

Još iz kategorije