Blista u raskošnoj venčanici: Ana Bekuta pred oltarom sa poznatim muzičarom FOTO

01.02.2023

13:00

By

Tajna Ane Bekute

Bojan Vuković

Bivši muž Ane Bekute je poznati muzičar

Poznata pevačica narodne muzike, Ana Bekuta nedavno je prošla kroz  težak period kada je izgubila svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića.

Bivši muž Ane Bekute je bio zaslužan za njenu uspešnu karijeru

Ana je nastavila da živi sa bolom u srcu na voljenog Mrku, a teške dane pokušava da prebrodi sa porodicom i prijateljima. Međutim, malo je ko znao da je Ana jedanput bila ored oltarom.

Pročitajte: Prepolovila se- Ana Bekuta više ne izgleda isto, dijeta je učinila svoje FOTO

Bivši muž Ane Bekute

Bivši muž Ane Bekute, Predrag Vidović Preja sa kojim je ona ljubavnu priču otpočela početkom osamdesetih bio je takođe muzičar koji je delom zaslužan za njenu uspešnu karijeru.


Upoznali su se kada je on raspisao konkurs za pevačicu na koji se prijavila tada anonimna devojka, Nada Polić, a zbog naziva Prejinog benda Anabe nastalo je njeno umetničko ime – Ana Bekuta. Osim što su sjajno sarađivali, uplovili su u romansu, a sada su isplivale u javnost fotografije iz tog perioda.

Pročitajte: Jasno je da nije perika- Ana Bekuta se ošišala do glave, javnost u neverici FOTO

Bivši muž Ane Bekute

Podsećanja radi, Ana ima sina Igora, a najviše vremena  provodi sa svojim unucima. Ova pevačica iako je prošla kroz težak period zbog smrti svog voljenog Mrke nastavila je da hrabro korača i savladava sve životne prepreke sa osmehom na licu.

SLIKE: Bojan Vuković, Privatna arhiva

Još iz kategorije