Ana Bekuta obrukala porodicu: Pevačica stavljena na stub srama

21.05.2024

16:00

By

Prošlost Ane Bekute

B. VUKOVIĆ

Ana Bekuta

Prošlost Ane Bekute pre karijere nije bila laka za pevačicu

Prošlost Ane Bekute znatno se razlikuje od onoga što pevačica danas živi. Drugim rečima, pevačica Ana Bekuta sada je mirna i spokojna, a nekad nije bilo uopšte tako.

Prošlost Ane Bekute obavijena je tugom i teškim odricanjem

Kako je sama pevačica pričala za medije, prošlost Ane Bekute obeležio je sin Igor kojeg je rodila sa samo 17 godina, u vreme kada je trudnoća pre braka bila velika sramota.

Prošlost Ane Bekute

Ana BekutaATA IMAGES

– Želela sam da rodim dete, svesna da sam nanela bol svojim roditeljima. Istina je da sam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih – otvorila je dušu Ana svojevremeno za magazin „Star“ nakon što je ostala bez svoje najveće ljubavi Milutina Mrkonjića iza kojeg je ostao testament.

Pročitajte i – Život ide dalje – Ana Bekuta ponovo srećna, ovaj muškarac joj je vratio osmeh na lice 

– Posle strašnih unutrašnjih lomova i pritisaka okoline, smestili smo mog sina Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti, nikada to sebi nisam oprostila. Smatrali su me glupačom zato što „to“ nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici – rekla je Ana s knedlom u grlu dok je evocirala svoju životnu priču i nastavila:

Pročitajte i – Ana Bekuta neće više da ćuti – Ovo je prava istina o Mrkinom testamentu

A ja sam svakog vikenda putovala da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući kao da sam svaki dan uz njega kao i druge majke koje su uz svoje bebe od kada ih donesu na svet. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo – rekla je pevačica svojevremeno.

 


IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije