Najteži dan u domu Ane Bekute: Bol je ogromna, pevačica se oglasila

14.04.2024

16:04

By

Najteži dan u domu Ane Bekute

Antonio Ahel/ATAImages

Ana Bekuta

Najteži dan u domu Ane Bekute

Pevačica Ana Bekuta otkrila je da je danas posebno težak dan za nju zato što bi njena majka Milica napunila 88. rođendan.

Najteži dan u domu Ane Bekute, pevačica se oglasila povodom majkinog rođendana

– Srećan ti rođendan, majkice! Danas bi napunila 88 – napisala je Ana.

Anina majka je preminula prošle godine, a pevačica je ovu tužnu vest uspela da sakrije od javnosti 40 dana. Ona se tada oprostila od nje emotivnim videom i podelila kadrove sa poslednjeg rođendana njene majke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

– Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji.

Pročitajte: Ana Bekuta se vratila u Zvezde Granda- Pevačica u tamnoj odevnoj kombinaciji, ovako sada izgleda FOTO

– Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko – napisala je Bekuta tada.


Najteži dan u domu Ane Bekute

Takođe, Bekuta je pre nekoliko godina ostala i bez partnera Milutina Mrkonjića.

Pevačica se tokom perioda kada je ostala bez partnera osetila dezorijentisanost, tugu, melanholiju, setu, pokajanje, javlja se potreba za krivcem, a kroz šta od navedenog je Ana prošla najbolje znaju njeni voljeni.

Najteži dan u domu Ane Bekute

Od trenutka kada se suočila sa velikom tugom uz Anu su njen sin Igor Polić, unuk Branko i unuka Sonja, te se trude da porodično izađu, što i te kako prija pevačici,  i daje joj dodatnu snagu da nastavi dalje sa nastupima, što potvrđuje i komentar na Instagramu.

Pročitajte: Želi da smrša 15 kilograma- Ana Bekuta je unajmila tim stručnjaka zbog dijete, evo šta jede

– Nastavljamo gde smo stali – napisala je Ana uz fotografiju sa unukom Sonjom.

Još iz kategorije