Iznenadila objavom na Dan zaljubljenih: Ana Bekuta voljenom poslala poruku punu ljubavi

14.02.2024

17:45

By

Prošlost Ane Bekute

B. VUKOVIĆ

Ana Bekuta

Ana Bekuta ne može da preboli voljenog Milutina

Pevačica Ana Bekuta na današnji dan, Dan zaljubjenih, oglasila se na društvenoj mreži instagram i rastužila mnoge njene pratioce. Ana Bekuta ne može da preboli i pomiri se sa tim da njenog voljeno Milutina više nema.

Ana Bekuta ne može da preboli gubitak svog dragog

Pevačica se danas oglasila i poslala poruku prepunu ljubavi svom voljenom Militinu Mrkonjiću koji je preminuo u novembru 2021. godine.

Anina najveća ljubav je Milutin Mrkonjić a ona mu se danas obratila emotivnim rečima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

– „Prepoznala bih te u potpunom mraku, da si nem, a ja gluva. Prepoznala bih te u potpuno drugom životu, u drugim telima, u drugim vremenima. I volela bih te u svemu tome, dok i zadnja zvezda na nebu ne izgori u zaborav.”
Snimila sam našu pesmu. Zagrli me – napisala je Ana Bekuta uz zajedničku fotografiju sa svojim voljenim Milutinom Mrkonjićem.


Iako je prošlo više od dve godine od smrti Milutina Mrkonjića Ana Bekuta ne može da preboli i pomiri se sa tim da više nije pored nje.

Ona je nedavno objavila pesmu na instagramu uz koju je napisla šta joj je Mrkonjić jednom prilikom rekao.

“Nemoj slučajno da ne snimiš ovu pesmu”, rekao mi je Milutin kada smo prvi put čuli pesmu „Zagrli me“ koju sam snimila s Halidom Bešlićem. I evo. Snimila sam je – napisala je Ana Bekuta.

PROČITAJTE I: Ovo je najskuplja kuća na estradi: Folkerka živi u vili vrednoj 3,8 miliona FOTO

Podsetimo, Ana i Milutin su se upoznali 2012. godine, a jednom prilikom, on je za domaće medije otkrio kako.

– Kada sam ugledao Anu na Šabanovom koncertu, nisam znao ko je ona. Pre toga sam upoznao mnoge njene koleginice poput Cece, Snežane Đurišić, Lepe Brene, takav mi je posao, stalno smo se mi političari sretali sa pevačkim zvezdama, ali ja sa njom nisam. Ona je bila u našoj blizini, a ja sam upitao Šabana jedino da li peva „Zlatiborske zore“, inače zaista nisam znao ko je ona – prisetio se Mrka jednom prilikom.

Ana Bekuta ne može da preboli

– Na zabavi posle Šabanovog koncerta Ani sam naručio jednu pesmu i dao joj bakšiš, a ona mi poručila da skinem burmu. Odgovorio sam joj: „Skinuću, ako mi vratiš pare“, što ona, naravno, nije uradila. Tome se svi slatko smejemo i dan danas – dodao je on.

PROČITAJTE I: Bekutu napali pevači zbog penzije pa otkrili šok detalje

Inače, Ana je odmah znala da Mrkonjić taj muškarac kog je godinama čekala.

– Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno – rekla je ranije za „Hello“.

Još iz kategorije