Svi pričaju da Aco Pejović vara suprugu: Pevač se oglasio, prvi put progovorio otvoreno o neverstvu

26.03.2024

17:45

By

Aco Pejović o neverstvu

Aco Pejović o neverstvu progovorio posle spkeulacija

U poslednje vreme o neverstvu Aca Pejovića se sve češće priča , a pevač je odlučan da stavi tačku na glasine i spekulacije te je progovorio o svemu. Aco Pejović o neverstvu nije imao potrebe da priča jer kao što je poznato u skladnom je braku dugi niz godina.

Aco Pejović o neverstvu o kom se u poslednje vreme priča

Naime, Aco Pejović u braku je sa Biljanom sa kojom ima i dve ćerke koje su već odrasle, a priče o neverstvu kao i o mnogim njegovim kolegama počele su da kruže zbog čega se pevač, reklo bi se uopšte ne potresa.

Pevač je sada progovorio o neverstvu samo kako bi stavio tačku na spekulacije.

Pročitajte i: Konačno se saznalo da li se Ana Bekuta vraća u žiri šoua Zvezde Granda ili ipak ne

– Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta… Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše, rekao je pevač i otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare: „Mi se smejemo kući kad sedimo“, rekao je za emisiju „Eglam“.

Aco Pejović o neverstvu

Kao što smo pomenuli Aco i Biljana su dugo godina zajedno i žive u veoma skladnom braku, te kako je i sam sada istakao priče da je bilo šta drugačije njega ne zanimaju.


Pročitajte i:

Biljana nije iz sveta estrade a koliko je njihova ljubav jaka govorio je i ranij epevač dok se Biljana jednom prilikom borila za život.

Biljana je ranije dobila izliv krvi u mozak, a pevač je tada bio uz nju.

Prilikom gostovanja u emisiji „Preživeli” Pejović je otvorio dušu i kroz suze otkrio sve detalje Biljanine borbe za život.

Pročitajte i: Vila košta pravo bogatstvo: Zavirite u luksuzni dom Ace Pejovića na Bežanijskoj kosi

‒ Biljana je bila zdrava žena, nikada nije imala problema, nije ni znala da ima te aneurizme. To je kao jedan balon koji se stvori na krvnom sudu, ona je to imala urođeno i to dve na očnim aortama. Tri dana se žalila da je boli glava, ali ništa nešto drugačije nego inače. U nekom trenutku se samo srušila u amfiteatru pred studentima dok je držala predavanje i odmah je prebačena u Urgentni centar. Iščekivanje dok je tamo ležala na stolu zauvek ću pamtiti – počeo je priču pevač, a nastavak možete pročitati u odvojenoj vesti.

 

Još iz kategorije