Vila košta pravo bogatstvo: Zavirite u luksuzni dom Ace Pejovića na Bežanijskoj kosi

12.12.2023

17:00

By

Prošlost Aca Pejovića

Dom Ace Pejovića košta pravo bogatstvo

Popularni pevač Aca Pejović je jedan od naših najuspešnijih pevača, a svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Njegovi honorari dostižu vrtoglave cifre, zbog čega je sebi uspeo da obezbedi pravu malu palatu koja vredi bogatstvo.

supruga ace pejovića

Dom Ace Pejovića je uređen sa stilom i elegancijom

Kako mediji prenose njegova nekretnina košta oko 800.000 evra, pored prostrane unutrašnjosti, Pejović se može pohvaliti i ogromnim dvorištem.

Naime, njega je ekipa emisije „Paparaco lov“ snimila kako šeta u blizini luksuzne vile u kojoj živi sa porodicom. Dom Ace Pejovića zaista izgleda glamurozno, što svedoče i snimci koji su dospeli u javnost.

Dom Ace Pejovića

Koliko je na porodicu ponosan to nikad ne skriva, ali se trudi i da ne priča previše o svom privatnom životu. Zato malo ljudi zna gde pevač zapravo živi i kako izgleda njegov dom iznutra, ali smo sada imali prilike da vidimo barem kako izgleda spolja.


Pročitajte: Katastrofa u domu Ace Pejovića- Pevač izgubio brata, reči utehe stižu sa svih strana FOTO

Dom Ace Pejovića

Velelepna vila Aca Pejovića nalazi se na Bežanijskoj kosi, a ekipa „Paparaco lova“ usnimila je pevačev dom baš kada se ispred njega dešavalo nešto neočekivano.

Dom Ace Pejovića

Da podsjetimo, pjevač Aco Pejović godinama je u braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri kćerke na koje je beskrajno ponosan.

Još iz kategorije