Ogromna tragedija: Suprug Saške Karan doživeo tešku nesreću, hitno hospitalizovan

17.04.2024

17:04

By

Suprug Saške Karan

Suprug Saške Karan doživeo ogromnu nesreću

Pevačica i bivša učesnica Zadruge, Saška Karan je 2020. godine doživela pravu porodičnu dramu kada se njen muž unakazio kiselinom. On je zbog čega  bio sav u opekotinama.

Suprug Saške Karan doživeo ogromnu nesreću, hitno hospitalizovan

Aleksandar je radio eksperiment sa azotnom kiselinom koja je tom prilikom došla u dodir sa njegovom kožom i izazvala ozbiljne rane, zbog čega je proveo tri nedelje u bolnici gde su se lekari borili za njegov život.

Suprug pevačice i rijaliti učesnice Saške Karan je 2020. godine doživeo jezivu nesreću zbog koje je jedva ostao živ.

Pročitajte: Miljana Kulić na samrti- Nenad Macanović Bebica van sebe, stvari izmakle kontroli

– Moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj tri nedelje. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega – rekla je Saška svojevremno.

Suprug Saške Karan

Ipak, na svu sreću, Gazivoda se vratio normalnom načinu života nakon ovog peha.


Inače, voditeljka Jovana Jeremić nedavno je  tužila Sašku Karan, zbog čega je pevačica i bivša zadrugarka viđena ispred suda.

– Saška je otišla za Vukovar. Bili smo na suđenju jer je neko izvukao iz konteksta Saškinu izjavu i okačio na Tik tok. Pa je Jovana tužila. Saška nema ništa protiv nje, to je ono što mogu da kažem. Rešiće se sve – izjavio je Aleksandar Gazivoda, Saškin muž.

On pritom nije otkrio tačan razlog, zašto je Jovana Jeremić tužila Sašku Karan međutim i to se saznalo.

Na društvenim mrežama je kružio snimak koji je sada obrisan, na kom se vidi kako Saška tvrdi da je Jovana Jeremić dosađivala svom bivšem poslodavcu Milomiru Mariću i na taj način došla do svojih pet minuta slave.

Suprug Saške Karan

Antonio Ahel/ATAImages

– Otišla je na Hepi ne bi li se uvukla i spopadala Marića, Marić radi od 4, 5 Jutarnji program. Nije znao kako da je otkači, donosila mu je vruć burek. I onda je tu nešto kao vodila i to je cela priča – pričala je Saška.

Pročitajte: Jovana Jeremić na sudu sa bivšom zadrugarkom- Otkriven razlog, kružio je društvenim mrežama, a evo ko je umešan u sve

– Zvali su je kratkonoga, glava ko marsovac, vrati konju glavu. Šta je ovo, bože me sačuvaj – bila je brutalna Saška Karan koja će sada morati da odgovara zbog uvreda na sudu.

Još iz kategorije