Jovana Jeremić na sudu sa bivšom zadrugarkom: Otkriven razlog, kružio je društvenim mrežama, a evo ko je umešan u sve

27.02.2024

20:02

By

Sinovi dečka Jovane Jeremić

ATA IMAGES

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić tužila Sašku Karan

Voditeljka Jovana Jeremić tužila je Sašku Karan, zbog čega je pevačica i bivša zadrugarka danas viđena ispred suda.

Jovana Jeremić tužila Sašku Karan, a sada je otkriven i tačan razlog

Pevačica Saška Karan i njen suprug Aleksandar Gazivoda su viđeni jutros ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu, piše „Blic“ kom je Saškin suprug i dao izjavu i potvrdio saznanja.

Jovana Jeremić tužila Sašku Karan

– Saška je otišla za Vukovar. Bili smo na suđenju jer je neko izvukao iz konteksta Saškinu izjavu i okačio na Tik tok. Pa je Jovana tužila. Saška nema ništa protiv nje, to je ono što mogu da kažem. Rešiće se sve – izjavio je Aleksandar Gazivoda, Saškin muž.

Pročitajte i: Žene će odlepiti: Muž Seke Aleksić skroz ošišan i bez brade, ne liči na sebe

On pritom nije otkrio tačan razlog, zašto je Jovana Jeremić tužila Sašku Karan međutim i to se saznalo.

Na društvenim mrežama je kružio snimak koji je sada obrisan, na kom se vidi kako Saška tvrdi da je Jovana Jeremić dosađivala svom bivšem poslodavcu Milomiru Mariću i na taj način došla do svojih pet minuta slave.


Pročitajte i: Roditeljima je zbog nje zamerila jednu stvar: Ovo je sestra Jovane Jeremić koju nikada ne viđamo u javnosti

– Otišla je na Hepi ne bi li se uvukla i spopadala Marića, Marić radi od 4, 5 Jutarnji program. Nije znao kako da je otkači, donosila mu je vruć burek. I onda je tu nešto kao vodila i to je cela priča – pričala je Saška.

– Zvali su je kratkonoga, glava ko marsovac, vrati konju glavu. Šta je ovo, bože me sačuvaj – bila je brutalna Saška Karan koja će sada morati da odgovara zbog uvreda na sudu.

Jovana Jeremić tada nije dala mnogo značaja Saški.

– Da bi neko narušio moj ugled, mora on prvo da ga ima – rekla je Jovana kratko i jasno, naglašavajući da je ovakve izjave uopšte ne potresaju.

Ipak, epilog svega je očigledno odlazak na sud.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije