Karleuša ne ostavlja Cecu na miru: Udarila joj na poštenje, kraj sukoba se ne nazire

25.04.2024

18:04

By

Sukob Cece i Karleuše

Instagram

Ceca i JK

Sukob Cece i Karleuše traje decenijama, još uvek se ne nazire epilog

Sukob Cece i Karleuše traje decenijama. Dve poznate pevačice se i sude godinama, a danas je bilo jedno od ročišta na kom se pojavila samo Jelena Karleuša.

Sukob Cece i Karleuše godinama dobija nove elemente na ročištima

Što se tiče današnjeg ročišta, Ceca je Jelenu tužila zbog uvrede, ali se nije pojavila. Sa tuženom stranom to nije bio slučaj, pa se JK uredno pojavila i iskoristila priliku da produbi sukob Cece i Karleuše.

Sukob Cece i Karleuše

CecaATA IMAGES

– Danas je bilo ročište povodom tužbe za izjavu da je „ološ“. Ona se nije pojavila. Svedoci su davali iskaz na temu „ološ“ tako da sam ja bila samo formalno pozvana. Bilo je kratko i slatko, svaku put je slatko kad ona nije tu, očekujem oslobađajuću presudu – rekla je Karleuša i javno udarila na Cecu:

Sukob Cece i Karleuše

Jelena KarleušaDragan Gajić

– Sa njom mi je ovo 10. tužba. Ima sigurno isto toliko godina na sudu sa njom. Ne odustajem, ja sam savestan i pošten građanin, odazivam se na poziv suda, a vidi se ko se ne odaziva.


Pročitajte i – Šta se ovo dešava – Drugarica Dušice Jakovljević imala probleme sa policijom

Inače, nije poznato zbog čega je Ceca preskočila ovo ročište, jer njen advokat nije davao izjave za medije, ali je poznato da je folk diva sinoć bila na meču svog sina koji se održavao u Beogradu.

Pročitajte i – Supruga poznatog folkera pronađena mrtva – Svi kažu da je digla ruku na sebe

Podsetimo, iako je godinama ćutala na Jelenine prozivke i uvrede, Ceca Ražnatović rešila je da joj više ne ćuti, ali se s njom ne prepucava preko medija, već je, kako bi sačuvala svoj obraz, rešila da presavije tabak i s Karleušom se obračuna na sudu. A, kako danas nije došla na suđenje, ročište je odloženo za oktobar. Ceca i Jelena inače godinama unazad vode medijske ratove, pa upravo zbog izgovorenih reči puno puta su se našle na sudu.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije