Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću: Bude li nastavio da ugrožava Draganu…

16.04.2024

19:00

By

Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću

ATA IMAGES

Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću

Jelena Karleuša prokomentarisala je razvod svoje drugarice i koleginice Dragane Mirković i javno zapretila njenom, još uvek zakonitom suprugu, biznismenu Toniju Bijeliću.

Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću zbog Dragane Mirković

– Ja sam neko ko je na svojoj koži doživeo i osetio to za šta se taj zakon bori. Bilo koji osvetnički snimak, fotografija ili ponižavanje žena na bilo koji način u tom smislu treba da bude krivično delo, ne postoji jači i bolniji udarac pogotovo za ženu koja je majka. Došli smo do toga da je to bilo bukvalno na svim naslovnim stranama, gde rade žene, ali nisu imale potrebu da u meni vide ženu i majku koju to boli, nego su samo videli klik i marketing.

Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću

Dragana Mirković i Toni BijelićM.M./Ata images

– Ja ne želim nijednoj ženi da se to desi. To je strašno. Ja sam za to da ljudi shvate da treba da imaju empatiju. Ja sam preživela jer sam bila jaka, ali je bio jedan od najvećih udaraca u mom životi koji sam jedva preživela. Ne želim nijedna druga osoba kroz to da prođe – istakla je ona i dodala:

Pročitajte: Hitna diskvalifikacija za Milenu Kačavendu- Vređala Aneli na nacionalnoj osnovi

– Nedavno sam napisala vezano za svakodnevno ružno istupanje jednog muškarca prema svojoj ženi. Smatram da muško mora da ima jedan odnos prema ženi, pogotovo prema onoj koja mu je rodila decu, ali i ako nije, prema majci, supruzi, devojci, ćerki, komšinici. Odnos prema ženi se izuzetno pokvario.

Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću


– Napad na ženu od strane muškarca nije muški, nije šmekerski, to ne rade pravi muškarci. Razvod treba da bude stvar između dve osobe u četiri zida – rekla je pop diva, pa nastavila:

– Kada je reč o Dragani Mirković, ona je moja velika prijateljica, doživljavam je kao člana porodice i mnogo mi je žao zbog svega kroz šta prolazi. Možda će ljutiti što pričam na ovu temu, ali ona je mene zamolila da ne reagujem na provokcije od njenog supruga upućene meni, te da ne pričam na ovu temu, da je ne branim, ne favorizujem, što govori o njoj, ona je velika dama i gospođa koja ne želi da se o tome priča.

– Ja sam jako protektivna prema ženama, kada vidim da se neko ružno ponaša prema ženi koja ti je rodila decu, imam potrebu da branim. Bude li nastavio na bilo koji način da ugrožava Draganu, ja ću javno sigurno stati u odbarnu moje drugarice Dragane.

Pročitajte: Karleuša i Duško se prepucavaju preko ćerki- Nika sve više liči na majku, Jelena likuje FOTO

– Ne znam šta se dešava muškarcima, čast izuzecima, ali žene moraju da budu zaštićene i privilegovane. Sada oni imaju onu priču da žene žele ravnopravnost, da, ali mi nikada ne možemo da budemo ravnopravni u emocijama. Možete da ne volite žene, ali morate da ih poštujete, a tako bi trebalo da bude i u razvodu.

Karleuša javno zapretila Toniju Bijeliću

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

– Kada je reč o javnim ličnostima koje se razvode, sigurna sam da su žene javne ličnosti posebno ranjive jer su na stubu srama, znam po sebi, doživljavaju svaku reč o koja se napiše braku kao užasan napad i rušenje čitavog sveta – rekla je ona za prisutne medije.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije