Pravi dasa: Vesnin i Đoletov sin konačno u javnosti, upoznajte Adriana FOTO

15.02.2023

20:00

By

prevara đoleta đoganija

Vesna i Đole Đogani nesumnjivo su jedan od najsrećnijih parova na estradi. Osim uspešne karijere, njima je pošlo za rukom da osnuju zdravu porodicu, a kruna njihove bezuslovne ljubavi svakako je naslednik Adriano.

Sin Vesne Đoleta Đoganija stasao je u divnog mladića

Sin Vesne i Đoleta Đoganija ne voli javno da se eksponira zbog čega smo tek nedavno imali prilike da vidimo kako on izgleda i čime se bavi. Naime, ponosna mama Vesna nije odolela pa je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz svlačionice fudbalskog kluba IMT, u kome njen naslednik vredno trenira.

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna – Razveli se Vesna i Đole Đogani, denser otkrio sve detalje

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Djogani (@djoganivesna)

Sudeći po onome što smo imali prilike da vidimo, sin Vesne i Đoleta Đoganija nije odabrao muziku i ples kao njegovi roditelji, već sport. Ne sumnjamo da je tata Đole ponosan, budući da se celog života vodio devizom „u zdravom telu zdrav duh“.

Pročitajte: Šta uradi, crna ženo? Evo kako izgleda Vesna Đogani nakon estetske korekcije, ni Đole je nije prepoznao FOTO

sin vesne i đoleta đoganija

Adriano, koji ima 16 godina, od roditelja je nasledio dobar izgled i sigurno je na meti tinejdžerki. Ipak, fudbal i škola su na prvom mestu. Idol mu je Ronaldo, pa na dresu, kao i on, nosi broj sedam.

SLIKE: Rajko Ristić

Još iz kategorije